Çözüldü Klan Plugin Perm Lütfen Bakın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berkay159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkay159

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Merhba Factions Pluginin Yani Klan Pluginin Oyunculara hangi permleri vermleyim claim olsun odur budur pls :D

Buyrun hocam eklemeyi unuttuğum var ise kusura bakmayın gözümden kaçmış olabilr.
Kod:
- factions.autoclaim
    - factions.chat
    - factions.claim
    - factions.create
    - factions.deinvite
    - factions.description
    - factions.disband
    - factions.help
    - factions.home
    - factions.invite
    - factions.join
    - factions.kick
    - factions.leave
    - factions.list
    - factions.map
    - factions.mod
    - factions.open
    - factions.power
    - factions.sethome
    - factions.show
    - factions.tag
    - factions.title
    - factions.unclaim
    - factions.unclaimall

hocam bu arada ben fation plugini yükleyince dosyaası gelmedi massivevorenin doysayı geldi ama cinfig de 1 2 kelime yazı yzıyor ne ypmalıyım 1.8 sürüm[DOUBLEPOST=1504741712,1504741677][/DOUBLEPOST]hocam bu arada ben fation plugini yükleyince dosyaası gelmedi massivevorenin doysayı geldi ama cinfig de 1 2 kelime yazı yzıyor ne ypmalıyım 1.8 sürüm

hocam bu arada ben fation plugini yükleyince dosyaası gelmedi massivevorenin doysayı geldi ama cinfig de 1 2 kelime yazı yzıyor ne ypmalıyım 1.8 sürüm[DOUBLEPOST=1504741712,1504741677][/DOUBLEPOST]hocam bu arada ben fation plugini yükleyince dosyaası gelmedi massivevorenin doysayı geldi ama cinfig de 1 2 kelime yazı yzıyor ne ypmalıyım 1.8 sürüm
Buyrun hocam
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

en güncelini indirdim de atım da masiveyi felan faction dosyası yok masivenin içinddede config var ama 1 2 kelime yaziyor

bilmiyorum ama faction klosörü gelmiyo pl calisiyo ama klosör yok

tmm cözdüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl