Çözüldü Klan Adının Rengini Değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.034
  • Etiketler Etiketler
    factions
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elite

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
Merhabalar, faction sunucumda klan isminin rengini değiştirmek istiyorum kısaca anlatayım.
Factions plugini yani lonca/klan plugini bulunmakta sunucuda, Yönetim klanı oluşturdum yani yetkili klanı. Normalde herkesin klan rengi beyazken ben yönetim(yetkililer) klanının rengini kırmızı yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımları bekliyorum.

Bu bir klan olarak değilde ekstra bir tag olarak getirebilirsiniz ya da çakışmayan 2 farklı klan plugini kullanabilirsiniz oyunculara kapalı olur birtanesi eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Bu bir klan olarak değilde ekstra bir tag olarak getirebilirsiniz ya da çakışmayan 2 farklı klan plugini kullanabilirsiniz oyunculara kapalı olur birtanesi eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana.
fikir için teşekkürler ama daha kısa bir yolu vardır sanırım aynı pluginle klana özel bir renk ayarlama gibi

fikir için teşekkürler ama daha kısa bir yolu vardır sanırım aynı pluginle klana özel bir renk ayarlama gibi
biraz araştırdım ama bulamadım pluginlerin gene özellikelrine bakan videolar izlerseniz daha iyi olabilir.

Bildiğime göre taglar için yapılan bir klan rengi değiştirme ayrılacalığı Factions eklentisi içinde yok diye düşünüyorum.

Öncelikle iyi geceler. Umarım sorunu tam olarak anlamışımdır.

Essentials config.yml > chat format bölümünden örnek veriyorum. (sallıycam)

(klan-ismi) (kullanıcı) : (mesaj)

olarak düşünelim. Yetkilileri listeye ekleyip şu şekilde düzenle;

&4(yönetim) (kullanıcı) : (mesaj)

Ardından yapman gereken tek şey yetkilileri klana davet etmek olacak. Sonuçta amaç Yönetim yazısını kırmızı yapmaktı. Alternatif bir çözüm.
@Thoujin , @Atlas umarım sizlerinde işine yarar. ?

Öncelikle iyi geceler. Umarım sorunu tam olarak anlamışımdır.

Essentials config.yml > chat format bölümünden örnek veriyorum. (sallıycam)

(klan-ismi) (kullanıcı) : (mesaj)

olarak düşünelim. Yetkilileri listeye ekleyip şu şekilde düzenle;

&4(yönetim) (kullanıcı) : (mesaj)

Ardından yapman gereken tek şey yetkilileri klana davet etmek olacak. Sonuçta amaç Yönetim yazısını kırmızı yapmaktı. Alternatif bir çözüm.
@Thoujin , @Atlas umarım sizlerinde işine yarar. ?
güzel bir çözüm teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl