KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ | PAKET SATIŞLARI AÇILDI ! [ TIKLAA ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
201

Merhaba Değerli Forum Üyeleri ve Yetkilileri , Artık Sorunsuz Bir Şekilde Sizlerleyim
4 Ay Boyunca Yep yeni Paketler tasarladım ve Hepsinin warpları ve Spawnları Hazır !
Şimdi Satılık Paketlerimize Biraz göz gezdirelim

-- Skyblock --

-- Spawn --
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

-- Spawn İçi --
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

-- Market --
Market Hazır Şeklinde !

-- Market Alt --
Market'in Alt Katı Mevcut !

-- Arena --

-- Pasif Moblar --

-- Zararli Moblar --

-- İŞ --

-- Menü --

-- Ada Menü --

-- Tab Menü --

-- Duyurular --

Paket Satışları Açıldı !
Daha Fazla Sunucu Hakkında Fotoğraf İçin Benimle İletişime Geçin!

Hotmail: [email protected]

@Hai'den İZİN ALINDI !
Ödeme Şekilleri

Mobil Ödeme - Banka - İninal
Fiyat : 80 TL

Son düzenleme:
Farklılık yok gibi sadece map para ediyor pluginde özellik hiç yok bence

Rehber olmak istiyorum bu serverde daha iyi olurum hem video çekiom rehber olmamım nedeni ise serverdekiler yardım etkmek ve bu serveri ünlü yapmak 3-4 serverde rehberdim devam et dediler ben etmedim bunu düşünerek rehber olarak alın gereğini arz ederim

Farklılık yok gibi sadece map para ediyor pluginde özellik hiç yok bence
Selam Dostum, Plugin paketi konusunda fotograf koymadıgımdan Olabilir mi acaba Dostum .
Paket'i Skype Üzerinden Gösterebilirim

Rehber olmak istiyorum bu serverde daha iyi olurum hem video çekiom rehber olmamım nedeni ise serverdekiler yardım etkmek ve bu serveri ünlü yapmak 3-4 serverde rehberdim devam et dediler ben etmedim bunu düşünerek rehber olarak alın gereğini arz ederim
Merhaba Dostum, Paket satışı burası . Yazım hatanız bulundugu için yetkili kişilere ilettim
Yakın zamanda Uyarı Puan'ı alıcaksın !

Dostum Factions da yapıyormusun mapler birlikte.

Konu tasarımı gelişmeli. Ayrıca Yetkililerden izin aldığına dair bir kanıt göstermelisin.

Konu tasarımı gelişmeli. Ayrıca Yetkililerden izin aldığına dair bir kanıt göstermelisin.
Yusuf bey ile iletişime geçildi zaten, Ona sorabilirsiniz Ayrıca KModeratör sün konuyu düzenlemen
Gerekmez mi ?

Yusuf bey ile iletişime geçildi zaten, Ona sorabilirsiniz Ayrıca KModeratör sün konuyu düzenlemen
Gerekmez mi ?

Mod'ların Forum Dışı İşler'de Konu Düzenleme Yapabilir, Keyfi İşler'de Zorunluluk Yoktur, Bu Arada Mapler, Alıntı Değilse Güzel Olmuş...

Mod'ların Forum Dışı İşler'de Konu Düzenleme Yapabilir, Keyfi İşler'de Zorunluluk Yoktur, Bu Arada Mapler, Alıntı Değilse Güzel Olmuş...
Neden ben Gerekli modlara söyledim onlar işleri bittigi zaman düzenleme yapıcak.
Warplar'da 1 tane alıntı mevcut oda 'dir

bana map lazım map fiyatı ne kadardır ?
ve paketin normal server düzeyinde belirteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl