KIZ ARKADAŞIMLA PANDORAPVPYİ BASTIK! SONOYUNCU SURVİVAL TİTANYUM PANDORA PVP!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeRas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 507

LeRas

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
125
Doğruyu söylemek gerekirse çektiğin bu videodan çok etkilendim. Daha doğrusu etkilendiğim için biraz kanalını kurcaladım ve gerçekten güzel içerikler üretiyorsun ki kanal tasarımlarını da çok beğendim. Aynı zamanda video kalitesi içinde baya bir uğraşmışsın gibi görünüyor ki keşke kız arkadaşında videoda konuşsaymış. Her neyse ben bu güzel kanala abone olmadan duramayacağım. Hemen abone olup videoyu beğeniyorum.

Video kalitesi harika ses filan videoyu 4 5 dakika izledim ama kız arkadaşın konuşsa daha iyi olurdu videoya hemen like atıyorum :)).

Doğruyu söylemek gerekirse çektiğin bu videodan çok etkilendim. Daha doğrusu etkilendiğim için biraz kanalını kurcaladım ve gerçekten güzel içerikler üretiyorsun ki kanal tasarımlarını da çok beğendim. Aynı zamanda video kalitesi içinde baya bir uğraşmışsın gibi görünüyor ki keşke kız arkadaşında videoda konuşsaymış. Her neyse ben bu güzel kanala abone olmadan duramayacağım. Hemen abone olup videoyu beğeniyorum.
cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Video kalitesi harika ses filan videoyu 4 5 dakika izledim ama kız arkadaşın konuşsa daha iyi olurdu videoya hemen like atıyorum :)).
cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin

son oyuncu güzel bir sunucu diye biliyorum bir ara o serverrde takılıyordum ama bırakmak zorunda kaldım ;(

keşke bizimde kız arkadaşımız olsada bassak :'/

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl