Kitap Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ynsgngrd

well, it's done
Elmaslar
554
Minecraft
YunusCanGungordu

Discord:

yunus can#0004

1617549618318.png
Selamlar, konu başlığından kolayca anlayabileceğiniz üzere kitap önerisinde bulunup, üzerinde konuşacağız. Hemen aşağıda kendi kitap önerim olacak ve kitabın konusundan bahsedeceğim. Ancak buradaki ana fikir görenlerin de bu konuda herkese açık olarak birtakım kitap önerilerinde bulunması. Konu amacını anlayabildiysek lafı daha da uzatmayalım.

1617550007479.png

Gizem ve sırlarla dolu evren hakkındaki bilgimiz çok kısıtlı. Soluk Mavi Nokta'nın ötesinde neler var, neler yok tam olarak bilemiyoruz. Yakın tarihte Voyager misyonu ile Güneş Sistemi'ni aşıp, Yıldızlararası Uzay'a yeni adım attık. Bunu en açık şekilde "mahalleyi yeni terk etmek" olarak betimleyebiliriz.
Evren ve işleyişini ve yıldızların ötesinde neler olduğunu merak ediyorsanız, bu kitap sizin için eşsiz bir rehber.

135378_xDt3n_1515238185.jpg

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersinin ders kitaplarında yazmayan, Cumhuriyet Tarihi ile alakalı ne kadar “gerekli” bilgi varsa bu kitapta mevcut. Okumayanlar için mutlaka tavsiye ederim.​

Uçurtma avcısını da ben öneriyorum o zaman bence okuyamayan kalmamıştır ama neyse

Kitap uyarlamalı filmlerin, kitaplarını okumak veya dinlemek bana zevk veriyor.

Yüzüklerin Efendisi zaten filmini izlemeyen yoktur kitabı çok tasvir var biraz yoruyor adamı ama güzel Harry Potter da okuyabilirsiniz 7 kitap oda bide lanetli çocukla beraber Me Before You da güzeldir çok fazla seçenek var

Çok teşekkürler öneriler için.

Konunun ilk mesajı uzay temalı bi kitap o halde ben de aynı şekilde şöyle bir kitabı önereyim ISS'de yaşamış bir astronotun soru-cevap şeklinde içerisinde yüzden fazla soru bulunan bir kitabı.

0001837633001-1.jpg

Eğer polisiye roman okumayı seviyorsanız muhtemelen Agatha Christie'yi tanıyorsunuz bu abimiz de onun yerli versiyonu gibi kitaplar yazıyor çok sürükleyici bi anlatımı var.

0000000712740-1.jpg

Bu kitabı al oku ben 5. sınıfta okuyordum gülmekten imanım gevriyodu ? ? Normalde kitap okumayıda hiç sevmem ama okadar güzel bir kitapki yani ben bukadar sevdiysem herkez sever..
download.jpg

Babalar ve Oğullar, Suç ve Ceza, Yaban(Biraz ağır bir roman argo içeriyor.) ve eğlenceli olarak Hababam Sınıfı önerimdir. Hababam sınıfı gerçekten çok güzel mutlaka okuyun derim.

Beyaz Gemi, Charlie'nin Çikolata Fabrikası, Kırmızı Piramit, Charlie'nin Cam Asansörü gibi kitapları okudum ve öneriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl