Kitap Okuyanlarla Okumayanların Farkı Nedir?

Güzel ve anlaşılır bir konu olmuş.

Bilgilendirici bir konu başarılar

Ne okuduna bağlı şimdi pembe dizi gibi kitab okuyanlar var aşk kitablaları hiçbir işe yaramıyor bence

Sınıfta görüyorum doğru düzgün sesli konuşamayanların, sesli metin okuyamayanların elinde bile kitap görüyorum. Okuduklarını zannetmiyorum tamamen gösteriş. En büyük fark da bu zaten. Kitap okuyanlar ile kitap okumayanlar belli olur her zaman. Kitap okuyanlar kendileri için okurlar, kitap okumayanlar tamamıyla gösteriş yapar. Şahsi görüşüm.

İlgimi çeken kitabı okumasına okuyorum ama ilgimi çekmesi için okumaya başlamam gerek başlamayınca da okumuyorum .d

Kitapları sadece okumam düzelsin, okuduğumu anlayayım amacıyla okuyan kişiler hiç okumasın.
Ben bir kitabı okurken onu hep okumak istiyorum bir kitabı bitirincede sebepsiz bir şekilde üzülüyorum :D​

Bana Göre Okuma Hızı Daha Yavaş Ve Türk Dilinde Dili Dönmediği Yerlerde Kitap Okuyarak Alıştırma Yapıp O Diyemediği Kelimeleride Diyebilir Bence Benim Görüşüm

Şahsen sadece bilim-kurgu, aksiyon türü roman & kitap okuyorum. Bazı istisnalar dışında ilgimi çekmiyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kitapları sadece okumam düzelsin, okuduğumu anlayayım amacıyla okuyan kişiler hiç okumasın.
Ben bir kitabı okurken onu hep okumak istiyorum bir kitabı bitirincede sebepsiz bir şekilde üzülüyorum :D​
Haklısın kitabın evrenine bağlanınca zor ayrılıyorsun.

güzel ve faydalı bir konu

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl