Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldü-/Kit yazdıgım zaman KASA ANAHTARI GELMESİNİ İSTİYORUM
Plugin creazycrate 3 saattir şunun için uğraşıyorum bissürü forma baktım BULAMADIM sorunum şu /kit mvip yazdıgımda Kutu anahtarı gelmesini istiyorum ama nasıl yapacagım bir türlü yapamadım bilen biri varsa yardım edebilirmi confing plugini filan lazımsa dcdende yapabiliriz lütfen dc: berkay#1087
merhaba bir arkadas bana yardimci olmustu seninlede paylasam
Essentials kitine kasa anahtarı eklemeyi bende zamanında çok araştırdım ve kesin bir bilgi elde edemedim. Bende sunucumda kite bir kağıt ekledim ve adını "&bOyuncu Kasası Anahtarı" yaptım. Ve 4 satırlık bir skript yazdım bu sayede o kağıda sağ tıklayınca oyuncunun envanterine anahtar geliyor isterseniz sizde bunu kullanabilirsiniz.
Kendi kullandığım skript kodu:
Kod:
on rightclick with paper:
if display name of tool is "&bOyuncu Kasası Anahtarı":
execute console command "cc give p oyuncu 1 %player%" #Eğer crazycrates kullanıyorsanız burası durabilir
#CrazyCrates kullanmıyorsanız anahtar verme komudunu yukarıdaki satıra yazabilirsiniz.
remove paper named "&bOyuncu Kasası Anahtarı" with lore "&6Sağ tıklayarak anahtarı alabilirsiniz." from player