Merhaba kitleri ayarlarken skript yardımıyla yaptığım demir spawner vb spawnerler var ama bunların kodu olmadığı için nasıl koyucağımı bilemedim yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)
peki adakit dışında etkinlik yapabilirim mesela ama item id bilmiyorum :)sanırım adakit istiyorsun ama ben böyle şeyler kullanmanı tavsiye etmem buglar yapar oyuncular modem restleyebilirler authmeden kayıtlarını silip eşyalarını arkadaşlarına verip yeni hesap açarak sürekli böyle yapabilirler. yaptığın çok mantıksız.
Demir spawner için bir komut var, /demirsp yazarak alabililiyorum ama item id bilmiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim ?Nasıl yani anlamadım dediğinizi .
peki adakit dışında etkinlik yapabilirim mesela ama item id bilmiyorum :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Demir spawner için bir komut var, /demirsp yazarak alabililiyorum ama item id bilmiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim ?
İtem id'lerini essentials eklentisiyile öğrenebilirsiniz.
essentials'ı uygun sürüm kurarak oyuna giriş yaptıkdan sonra sucunuzu yeniden başlatın daha sonra elinize örneğin 1 diamond block alın ve /itemdb yazın id'si çıkacaktır kaç tane diamond alırsanız alın id değişmez.
/itemdb koduyla klasik spawner kodu çıkıyor 52 domuz spawneri :)
Spawner yaptım onda sorun yok :) spawnerler çalışıyorlarda ama sorun şu onu nasıl kite koyucamSkript ile yapacaksın zaten internete ıtem spawner skript yaz mc-trde forumunda birçok mevcut iken biraz bak..
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!