Hepsi bozuk çıkıyor.Yaptıktan sonra -/essentials reload çektiğin halde düzelmedi mi ?
Hepsi bozuk çıkıyor.Yaptıktan sonra -/essentials reload çektiğin halde düzelmedi mi ?
mericbozkurt#2650
MineWorkTR dir sunucumuz açılıcak oyuzden yazdım.MWTR nin açılımı nedir?
mericbozkurt#2650
Güzel bir isim bulabilirsiniz, alıntı olmadanMineWorkTR dir sunucumuz açılıcak oyuzden yazdım.
MWTR nin eski kurucusuyla beraber kurdukGüzel bir isim bulabilirsiniz, alıntı olmadan
Cylonce#4109
Alıntı Dediğiniz Benim Eski Sunucum ERDEMTR - Dikkatinizi Cekerim :) Eskiden Ortaktik İhanet Sebebiyle Kapattık Ve İrfan Bey FUTUREMC Adında. Sunucu Kurdu. Bende Eski Sunucumu Tekrardan Yeni Ekibimle Dirilttim Anlamadan Dinlemeden LÜTFEN Yorum Yapmayınız.Güzel bir isim bulabilirsiniz, alıntı olmadan
mericbozkurt#2650
Ozaman senin açıklama yapman daha mantıklı olucaktı, cevabıma...Alıntı Dediğiniz Benim Eski Sunucum ERDEMTR - Dikkatinizi Cekerim :) Eskiden Ortaktik İhanet Sebebiyle Kapattık Ve İrfan Bey FUTUREMC Adında. Sunucu Kurdu. Bende Eski Sunucumu Tekrardan Yeni Ekibimle Dirilttim Anlamadan Dinlemeden LÜTFEN Yorum Yapmayınız.
Cylonce#4109
Cevabını Yeni Gördüm :) Ortağıma Açtırmıştım Konuyu Yok Alıntı Filan Diyince Ondan yazdım. Yoksa gereksiz bir sohbet.Ozaman senin açıklama yapman daha mantıklı olucaktı, cevabıma...
MWTR yi ben kurdum adını da Death (Can) buldu. Sen sadece sunucuya ortaktın. Konuyu değiştirmek istemem, yalan konuşulmasın. Yani sunucu senin değildi, sürekli "sunucum" demişsin de.Alıntı Dediğiniz Benim Eski Sunucum ERDEMTR - Dikkatinizi Cekerim :) Eskiden Ortaktik İhanet Sebebiyle Kapattık Ve İrfan Bey FUTUREMC Adında. Sunucu Kurdu. Bende Eski Sunucumu Tekrardan Yeni Ekibimle Dirilttim Anlamadan Dinlemeden LÜTFEN Yorum Yapmayınız.
Cylonce#4109
Sunucu Ortağı Demek Sunucu Banada ait Demektir Ve Ortada şu anda MWTR Bana Ait. Ve FutureMC Sana Ait. :) İsmi Nerden aldığında belliMWTR yi ben kurdum adını da Death (Can) buldu. Sen sadece sunucuya ortaktın. Konuyu değiştirmek istemem, yalan konuşulmasın. Yani sunucu senin değildi, sürekli "sunucum" demişsin de.
MWTR ye ortaktım diyorsun daha basit bir Essentials sorununu çözemiyorsun. Bizim için bir ortak değil sponsordun sadece para getiriyordun sunucuya. Ne eklentilerden ne skriptlerden anlıyordun sunucuya bile ayda yılda bir geliyordun böyle bir ortağı kim ister? FutureMC adı da çalıntı değildir. The Flash dizisinde ki "The Future Flash" den esinlenilmiştir. Cem Yılmaz'ın da dediği gibi "Kaba etinizden" element uydurmayın.Sunucu Ortağı Demek Sunucu Banada ait Demektir Ve Ortada şu anda MWTR Bana Ait. Ve FutureMC Sana Ait. :) İsmi Nerden aldığında belliDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Burda Gelipde MWTR Benim Yok Can Buldu Yok Ortakdık Yok Yalan konuşulmalısın Demişinde Senin FutureMC'de Burdan geliyo Beyfendi.
Yani Sunucu Sahibi Ben yarı sunucu sahibi sen. ''Eskiden'' Ve Konuyu Cözdüm Kapatabilirsin.
Cylonce#4109
Anladım Eminim Öyledir şu anda Üstdeki mesajımı okusaydın anlardın :) ahah ''Ve Konuyu Cözdüm Kapatabilirsin.'' :) Konuyu okumadığın belli. bana burda felsefe yapma dostum FUTUREMC Alıntı olduğunu biliyorum araştırıp yazman beni üzdü konuyu kirletiyorsun ve benimle kavga ediyorsun :)MWTR ye ortaktım diyorsun daha basit bir Essentials sorununu çözemiyorsun. Bizim için bir ortak değil sponsordun sadece para getiriyordun sunucuya. Ne eklentilerden ne skriptlerden anlıyordun sunucuya bile ayda yılda bir geliyordun böyle bir ortağı kim ister? FutureMC adı da çalıntı değildir. The Flash dizisinde ki "The Future Flash" den esinlenilmiştir. Cem Yılmaz'ın da dediği gibi "Kaba etinizden" element uydurmayın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!