KIT PVP SPAWN HARITASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prisma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.070
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Prisma

HIGH & CHILL
Elmaslar
34
Ve Karşınızda Kit PvP Haritası!

INDIRME LINK:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VIRUSTOTAL:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

V
2018-04-22_19.38.51.png

2018-04-22_19.39.15.png

2018-04-22_19.39.30.png

2018-04-22_19.39.42.png

Son düzenleme:
Link'siz paylaşımlar bu kategoride yasaktır. Kuralları okumanız ricasında bulunacağım.

Çok güzel map.

Teşekkürler.

Keşke aldığınız sunucuyu ve alıntı olduğunu söyleseydiniz.

A-L-I-N-T-I-L-A-N-D-I-N :D
güzel map ancak alıntı.

Alıntı Felan Değildir.!

SlayerMC Sunucsuna Yapmış Olduğum KitPvP Mapdır. Her hangi bir kanıtınız yoksa calıntı diyemesiniz.!
Kit PvP Sunucusu Vardı Orda Görmüştüm.

Alıntı Felan Değildir.!

SlayerMC Sunucsuna Yapmış Olduğum KitPvP Mapdır. Her hangi bir kanıtınız yoksa calıntı diyemesiniz.!
Biz Zaten Çalıntı Demedik ? Dosyaya Girersen WorldDownloader İle Çekmişsin Belli Oluyor.
Ayrıca Türkçemizi Düzgün Kullanalım. (Her Harfin Başını Büyük Yazmam Alışkanlık.)

Biz Zaten Çalıntı Demedik ? Dosyaya Girersen WorldDownloader İle Çekmişsin Belli Oluyor.
Ayrıca Türkçemizi Düzgün Kullanalım. (Her Harfin Başını Büyük Yazmam Alışkanlık.)
WorldDownloader mi ? kanıt varmı.

NOT: Ben Istediğim Gibi Yazı Yazarım, Ister Büyük Ister Kücük Buna Kimse Karışamaz.

3.PNG
4.PNG

Buyur Kanıt WorldDownloader İle Alınan Haritalar Böyle Oluyor.

WorldDownloader mi ? kanıt varmı.

NOT: Ben Istediğim Gibi Yazı Yazarım, Ister Büyük Ister Kücük Buna Kimse Karışamaz.

Ne yani kendi dilini bile kullanamayacak kadar aciz misin? Lütfen kendi dilini kullanmaya özen göster.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

+ Bilgi vereyim ilk başta çalmadım dedin ve kanıt var mı diye sordun. Kanıtı gösterdi arkadaş. Ama sen daha yaptığın haritanın (pardon çaldığın) çalmadığını iddia ediyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl