Çözüldü kit problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musdh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musdh

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
whitederf
merhaba ben bir sunucu actim boxpvp sunucusu ama kit olayinda problem var. Kiti sadece op ler alabiliyor Lp editordanda yaptim yine olmadi nasil yapabilirim Kit Plugini EasyKits sürüm 1.20.1 (aternos sunucusu)

Eklenti sık tercih edilmeyen bir eklenti olduğu için pek bilgim yok. Lakin forumda daha önce eklenti hakkında bir konu açılmış gibi duruyor. Belki yardımcı olur.

Eklentinin kit izinlerini Lp üstünden default grup ve diğer gruplara vermeniz gerekmektedir. Konsol üstüne veya oyundayken kiti almaya çalıştığında bir hata mesajı verecektir.

Alternatif olarak playerkits veya essentialsx plugininin kit sistemini kullanmanızı öneririm.

Eklentinin kit izinlerini Lp üstünden default grup ve diğer gruplara vermeniz gerekmektedir. Konsol üstüne veya oyundayken kiti almaya çalıştığında bir hata mesajı verecektir.

Alternatif olarak playerkits veya essentialsx plugininin kit sistemini kullanmanız

Paye

Alternatif olarak playerkits veya essentialsx plugininin kit sistemini kullanmanızı öneririm.
Valla hocam essentialsx üzerinden deniyorum essentials.kit.create mesela ismi oyuncu olsun yapıyom sonra kit oyuncu yapıyom bulunamadı diyor. Player kits i de denenerim

envanterinize kitte olmasını istediğiniz eşyaları alıp /kitcreate kitismi şeklinde kiti oluşturacaksınız. Ardından luckperms üstünden essentials.kit.kitismi şeklinde kitin iznini o gruba ekleyeceksiniz. Her kit için bu adımı ayrı ayrı yapacaksınız

Cok sagol Cozuldu kardesm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl