S
Star_Game
Ziyaretçi
KardasLand#9552
sunucumda griefprevention eklentisi mevcut kit için derken anlayamadımAcaba sunucunuzda GriefPrevention eklentisi mevcut mu ? Altın küreğin işlevi grief prevention eklentisinde claim ayarlamadır.
Sunucunuza griefprevention eklentisi kurun.
Kit için hangi eklentiyi kullanıyorsunuz?
KardasLand#9552
config içinden dediğini arattım öyle bişi bulmadı essentials kullanıyorumGriefprevention eklentisi configindeki şu ayar ne diye görünüyor?
"Creation Tool"
Ayrıca /kit komudu için hangi eklentiyi kullanıyorsunuz?
KardasLand#9552
nerden öğreniliyor bilmiyorum daGriefPrevention sürümünüzü öğrenebilir miyim?
KardasLand#9552
nerden öğreniliyor bilmiyorum da
Bu komudu konsola girip çıkan yazıyı atar mısınız?/about griefprevention
13.9.1 versiyonBu komudu konsola girip çıkan yazıyı atar mısınız?
bu versiyon baya eski.13.9.1 versiyon
verdiğiniz son sürümü sunucuma yükledim fakat hala sadece claim küreği veriyor ve kürekle blokları kırabiliyorumbu versiyon baya eski.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
KardasLand#9552
Bu sefer configinizde "Creation Tool" gibi bir ayar mevcut mu?verdiğiniz son sürümü sunucuma yükledim fakat hala sadece claim küreği veriyor ve kürekle blokları kırabiliyorum
çok tuhaf bişi var ben bu sürümü yükledim java halinde pl dosyasına attım sunucu aç kapa yaptım fakat plugin dosyası için de girefprevention dosyası yokBu sefer configinizde "Creation Tool" gibi bir ayar mevcut mu?
KardasLand#9552
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!