Kişiye özel ücretsiz logo ve avatar yapıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.600
Ücretsiz olması baya iyi olmuş. Elinize sağlık <3

Kişiye özel 5 gün boyunca ücretsiz olarak basit çaplı logo ve avatar yapacağım

Logo için
Logoda yazılacak yazı:
istenilen icon varsa :
tasarım yapılacak platform:
Boyut:

Arkaplan :
yazılacak yazı varsa:

Nick:
Boyut:
Keşke logoları örneklerle gösterseydin herkes için daha iyi olurdu ama bunada şükür devammm 23122312

Açıkçası bu proje çok hoşuma gitti, gönüllü yapmanız da ayrı! :<3: <3

Selam Sizi Gördüm Çok İyi Ettim. Ben Melih Demirel Şöyle Kısaca Kendimi Tanıtayım. Youtube İle İlgileniyorum. Bir Sunucu Ortaklığıyla Sunucum Var. Çok İşlerde Bulunmuşluğum Var

İşin Aslı Thumbnail , Konu Tasarımı V.s Ücretsiz Yapıyordum Yoğun İstekten Bırakmıştım Discord Verirseniz Görüşebiliriz Hiç Sıkıntı Yok. Sizinle Ücretli - Ücretsiz İşler Yapabiliriz Yanıtınızı Bekliyorum.. Teşekkür Ederim :)

Selam Sizi Gördüm Çok İyi Ettim. Ben Melih Demirel Şöyle Kısaca Kendimi Tanıtayım. Youtube İle İlgileniyorum. Bir Sunucu Ortaklığıyla Sunucum Var. Çok İşlerde Bulunmuşluğum Var

İşin Aslı Thumbnail , Konu Tasarımı V.s Ücretsiz Yapıyordum Yoğun İstekten Bırakmıştım Discord Verirseniz Görüşebiliriz Hiç Sıkıntı Yok. Sizinle Ücretli - Ücretsiz İşler Yapabiliriz Yanıtınızı Bekliyorum.. Teşekkür Ederim :)
DC: TORK // MERT [20]#9134
bu aralar sunucuyla uğraşıyorum kendi fiziksel makinamıza geçtik. konuya çok bakamıyorum yazan arkadaşlarla en kısa süre içerisinde ilgileneceğim.

DC: TORK // MERT [20]#9134
bu aralar sunucuyla uğraşıyorum kendi fiziksel makinamıza geçtik. konuya çok bakamıyorum yazan arkadaşlarla en kısa süre içerisinde ilgileneceğim.
Dscord yanlış.

gecmis ama saglik olsun ucretsiz yapmaniz gercekten guzel

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl