Kişiye Özel Plugin Paketi veya Editleme Yapılır!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kiasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.229
Onada canın sağolsun. Ben bu işi boş vakitlerim boşa gitmesin diye yapıyorum. Bunu yaparkende çok az bir miktar para kazanıyorum.
:O Yaptırıyorum Hemen Özele Gelir misiniz? Skypedende Ulaşabilirsiniz

4.45 yazarsan 4.45 gider :) senden 5.45 eksilir :)

Konu Güncel!

İstek üzerine Plugin Paketi Editleme veya Yapımı hizmeti gelmiştir!
15 Türk Lirası
[DOUBLEPOST=1500327965][/DOUBLEPOST]
Konu Tekrardan Güncel!

Dilediğiniz bir Plugin Paketini Editleyip veyada İstedğiniz bir Plugin Paketini Yapma Hizmeti Getirildi!

[DOUBLEPOST=1500366225][/DOUBLEPOST]Konu Güncel![DOUBLEPOST=1500409957,1500389699][/DOUBLEPOST]
Değerli Yorumlarınızı esirgemeyin.
[DOUBLEPOST=1500462568][/DOUBLEPOST]
Konu Güncel!
[DOUBLEPOST=1500701347][/DOUBLEPOST]Konu Güncel!

Son düzenleme:
Hocam Rep veremiyom bağışla 10 kişi daha vermesi gerekmiş en son repimden :(
Pluginde zaten başarılısın çok boş vaktin var parada kazanırsın iyi ediyosun hocam en mantıklısı
Boş vakti olan çok insan var anladığı şeyi küçük bir ücret karşılığı yapması iyi olur tabi bedava yapsa daha iyi olur hem sevap pointte kazanır

Yanlış yazdım ama silmeye/düzenlemeye üşeniyorum

{+Rep=16[{Give=[(Kiasan)]}

Hocam Rep veremiyom bağışla 10 kişi daha vermesi gerekmiş en son repimden :(
Pluginde zaten başarılısın çok boş vaktin var parada kazanırsın iyi ediyosun hocam en mantıklısı
Boş vakti olan çok insan var anladığı şeyi küçük bir ücret karşılığı yapması iyi olur tabi bedava yapsa daha iyi olur hem sevap pointte kazanır

Yanlış yazdım ama silmeye/düzenlemeye üşeniyorum

{+Rep=16[{Give=[(Kiasan)]}
Yorumun için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1500756358,1500710256][/DOUBLEPOST]Konu Güncel![DOUBLEPOST=1502113952][/DOUBLEPOST]Konu güncel!

skype verebilir misiniz lütfen :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl