Çözüldü Kişiye Özel Plugin Paketi Kaç TL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuzeylos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 385
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuzeylos

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
60
Merhaba, uzun zamandır piyasadan uzağım fiyatları tam olarak bilmiyorum.Örnek 1 skyblock plugin paketi 1.16.5 tabanlı kaç tlye yapılıyor söylerseniz sevinirim uzun zamandır piyasadan uzaktayım.

Sistemlere Göre Değişir Ama Sıfırdan Mapsiz 1000+ Olabilir Genelde Kendim Yapıyorum Paketleri Birkaç Müşteriye Bu Fiyatlarda Satmıştım Kendimden Örnek Verirsem Ama Başka Satıcılar Yüksek Veya Düşük Teklifler Verebilir Tabikide

Sistemlere Göre Değişir Ama Sıfırdan Mapsiz 1000+ Olabilir Genelde Kendim Yapıyorum Paketleri Birkaç Müşteriye Bu Fiyatlarda Satmıştım Kendimden Örnek Verirsem Ama Başka Satıcılar Yüksek Veya Düşük Teklifler Verebilir Tabikide
Tamamdır Teşekkür Ederim.

Merhaba, uzun zamandır piyasadan uzağım fiyatları tam olarak bilmiyorum.Örnek 1 skyblock plugin paketi 1.16.5 tabanlı kaç tlye yapılıyor söylerseniz sevinirim uzun zamandır piyasadan uzaktayım.
İstedigin sistemlere göre map dier eklentileri göre farklı 2k yada var 10k ya da

Forumda plugin yapanlar var yaptıkları işe göre değişiyor tek plugin düzenlemeye 100 lira isteyende var 250 liraya skyblock paketi satanlar da var.
Bence hazır paket alıp kendine göre düzenlemesini yap yetmediği yerde destek alırsın forumda konu açarsın yardım eden çıkar.

ÖNSÖZ: ONAYLI SATICI ROLÜM OLDUĞU İÇİN ŞUANKİ CEVABIM YARDIM KONUSU OLDUĞU İÇİN SADECE KENDİMDEN ÖRNEK VERMEKTEYİM. HERHANGİ BİR ŞEKİLDE SATIŞ AMACIYLA YORUM YAPMAMAKTAYIM.

Ortalama tüm sistemlere sahip bir skyblock paketini 4500-10000 tl arasında değişen fiyatlara yapıyorum. Tabi bu fiyat ekstra olarak model tasarımını içeren itemsadder vs de eklenirse değişip azalabiliyor. Farklı takımlarda ortalama bu fiyat skalasında yapmakta. Yani bu fiyatların çok altında olması şüphe uyandıran bir durum olur. Bu yüzden önerim yüksek referanslı ve forumda onaylı rollere sahip kişiler ile çalışmanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl