Kişiye özel Her Çeşit Plugin Paketi Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ÖzelPluginer

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhabalar Öncelikle Başlıkta yazmış oldugum gibi her çeşit plugin paketi yapıyorum ve bunların fiyatları değişiyor istege göre paralı pluginler skriptler ekleyebiliyorum ve sunucuya kurmasındada yardımcı oluyorum isteğen varsa özel msj olarak bana ulaşsın konuşalım

paralı yaptıran kişilerin dikkat etsin foruma yeni gelmiş özelpluginer isim kullandığı için pek inanmanızı tavsiye etmiyorum.

Forumda Yenisin Anlaşılan Baya Tanınman Gerekiyor Daha Sağlıklı Satışlar İçin Şuan Kimse Güvenmez Almaya

yukarda allah var herkesi dolandırıcı sanmayınız
Senin Dolandırıcı Olduğunu Söyleyen Veya İma Eden Yok Sadece Yenisin Veya Yeni Bir Nick İle Giriyorsun Ve Satış Yapmaya Çalışıyorsun Forumdada Şuan Serbest Satış Oldugundan Dolayı Sadece Uyarıyorum Alacak Arkadaşları Bu Kadar Basit Zorlamaya Gerek Yok İyi Forumlar.

Bir Yetki Olmadan Satış Yapabilmeniz Açılmıştır Lakin Forum Üyeleri Alacağı Şeyi Görmelidir.

Eğer Forumda Birşey Satmak İstiyorsunuz Satmak İstediğiniz Ürünü Tanıtın Gösterin Veya Satış Konusu Açın.

Konu Kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl