Kişisel Site Tasarımı (ücretli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan projects
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.079

projects

Kızılsakal Kızıltaş?
Sunucu Sahibi
Elmaslar
365
Merhabalar. Kendim için ufak bir website tasarımı yaptırmak istiyorum. Siyah, geometrik şekillerle estetik gözüken bir template. İlgilenen arkadaşlar varsa özel mesajdan ulaşabilir.

Merhabalar. Kendim için ufak bir website tasarımı yaptırmak istiyorum. Siyah, geometrik şekillerle estetik gözüken bir template. İlgilenen arkadaşlar varsa özel mesajdan ulaşabilir.
Benim tavsiyem
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
veya
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'dan tema satın alıp kendin düzenleyebilirsin.
Veya temayı satın alıp bana yazabilirsin. Discord'dan veya burdan. Ben senin için düzenleyebilirim. Ben para almam sadece temaya para verirsin.

Benim tavsiyem
veya
'dan tema satın alıp kendin düzenleyebilirsin.
Veya temayı satın alıp bana yazabilirsin. Discord'dan veya burdan. Ben senin için düzenleyebilirim. Ben para almam sadece temaya para verirsin.
Yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim ama istediğim tema çok basit :) bu yüzden hiç görüşmediğim bir geliştiriciye 10-20 dolar arası para vermek istemiyorum.

Yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim ama istediğim tema çok basit :) bu yüzden hiç görüşmediğim bir geliştiriciye 10-20 dolar arası para vermek istemiyorum.
Tabii ki kendi görüşündür saygı duyarum. Ama özel yaptırmak istersen de 10-20$'dan fazla paralar verebilirsin.
Başarılar ++

Ben @QuaLityNetwork kişisel hesaba geçmemişim. Discord'dan bana yazarsan bir tema verebilirim kullanmadığım.
Discord: mur00backend#0524

Yakında bir tema paylaşacağım. Açacağım konuları beklersen güzel bir site açabilirsin.

Yardımcı olabilirim.

PHP, AJAX, HTML, CSS, ASP dillerinde desteğe ihtiyacınız olursa lütfen Discord'dan bana ulaşın.
Başka konularda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım saygılarımla.

Discord: El Professor#3116

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl