Sol Reklam
Sağ Reklam

İnceleme Kışın Gidilecek Yerli Yerler - Türkiye'deki En Güzel Yerler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.130
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
1578425156321.png


Türkiye'de Kış Tatili için Gidilecek Yerler
Kışın Vakit Geçirebileceğiniz 3 Farklı Yer
Merhaba Minecraft Türkiye okurları, bugün sizlerle kış tatili için gidilebilecek yerli yerler hakkında konuşacağız. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay kış ayına giriş yaptık ve şu anda kışın ortasındayız. Yarıyıl tatilinin yaklaşması ile artan tatil rezervasyonları ve yeni yerler arayışı, şimdiden başladı. Bu nedenle yeni yerler arayan tatilciler, kışın nereye gideceklerini bilmiyorlar. Birçok yerin bulunduğu ve tatilcilerin gözde mekanlarının bulunduğu doğal harikalar, listemizde buluştu. Her yıl ziyaretçi akınına uğrayan, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan bu mekanlar, kışında birçok kişi tarafından ziyaret ediliyor. Peki bu mekanlar nerede? O zaman konumuza başlayalım!

1578426668551.png


Ayder Yaylası - Rize
Hem yazın, hem de kışın ayrı bir güzelliği olan Ayder Yaylası, Rize'nin 19 kilometre uzağında bulunuyor. Ladin ve kayın ormanlarıyla olan yayla, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunuyor. Son yıllarda oldukça popüler olan Ayder Yaylası, hem yazın hem de kışın ayrı bir güzelliğe sahip. Kendini içine doğru çeken Ayder Yaylası, ağaçlara doğru yapılan yürüyüşler ile güzelleşiyor. Birçok tarafından tercih edilen ve ülkemizi tanıtan yerler arasında bulunan Ayder Yaylası, hem yerli hem de yabancı turistlere kucak açıyor. Eski tür evleri, ladin ve kayın ağaçları ile gerçekten doğanın içinde bulunan Ayder Yaylası, doğa ile iç içe bir tatil için sizi bekliyor.

bolu2.jpg


Abant Gölü - Bolu
Bolu'nun 34 kilometre uzağında olan Abant Gölü, doğal güzellikleri ve harika görünümü ile kışın farklı bir şekil alıyor. 1350 metre yükseklikte bulunan Abant Gölü, kış dışında yazında oldukça güzeldir. Tatillerde çok dolu olan Abant Gölü'nün en derin noktası 18 metredir. Birçok kişi tarafından tatil için gidilen Abant Gölü, tam bir doğa harikası. Birçok tatilcinin uğrak yeri olan Abant Gölü, bu yılda gidilebilecek yerler arasında bulunuyor. Kışın ayrı bir güzelliği olan Abant Gölü, Bolu ilinde bulunuyor. Suyu tatlı olan Abant Gölü, içilebilir bir su kaynağıdır. Kano ile gezmenin yasak olduğu Abant Gölü, hem soğuk hem de harika bir yer.

1578498129341.png


Uludağ - Bursa
Tam bir kayak merkezi olan Uludağ, yılın her günü aktif bir şekilde ziyaret ediliyor. İstanbul'a 4 saat uzaklıkta olan Uludağ, kış sporları ve eğlenceli zamanlar için birebir. 2543 metre yüksekliğinde olan Uludağ'ın, uzunluğu 40 kilometre, genişliği 10 kilometredir. Türkiye'nin en büyük kış spor alanı olan Uludağ, kışın en çok tercih edilen ve ilk akla gelen yerler arasında bulunuyor. Zirvesine doğru yavaş yavaş çıkabilir veya altlarda kalıp kayak yaparak eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Birçok kişinin tercih ettiği ve tatil günlerinde oldukça tercih edilen Uludağ, Bursa ili sınırlarında bulunuyor. Türkiye'nin büyük dağları arasında bulunan Uludağ, bu yıl tercih edilebilecek yerler arasında bulunuyor.

1578513725287.png
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Eğer bir gün şansınız olursa mutlaka ama mutlaka Rize'ye gidin. Emin olun ki kendinizi doğanın ferah havası içinde bulacaksınız :)
 

Kreof

Reaven Team, her türden olağanüstü hizmet!

Discord:

kreof_

Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
341
Elmaslar
361
Puanlar
7.635
Discord İzni
Tatile Çıkacaklar için incelenmesi gereken bir konu :)
 

iKaanStrafe

Merhaba Dünya, Seni Özledim

Discord:

iKaanStrafe

Katılım
26 Mayıs 2016
Mesajlar
1.579
Elmaslar
1.488
Puanlar
17.385
Yer
Chelyabinsk-Penza
Minecraft
iKaanStrafe
Abant'a yazın gitmiştim bir gün kış mevsimindede gitmek isterim :)​
 

halilcinar51

Odunlara Vur Vur Vur!
Katılım
28 Mayıs 2017
Mesajlar
28
Elmaslar
18
Puanlar
6.260
Yaş
73
Yer
Istanbul - Schwechat
Dogu ekspresi turu yapmistik. Gercekten on numara fakat son zamanlarda fiyat artisi vb biliyorsunuz..
 

DeathLight

Odunlara Vur Vur Vur!
Katılım
30 Nisan 2014
Mesajlar
27
Elmaslar
31
Puanlar
0
Kars'ı da ekleyebilirsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı