Rehber Kısa Yoldan ScreenShot(SS) Alma | LightShot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NewGenewYork

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
IlhanDemir

Screenshot_2.png

Bu program size kısa yoldan ss almanızı sağlayacak
bu program hem windows hem mac için
Kullanabilir siniz ve istediğiniz şekilde çizip boyayabilirsiniz
sadece
bunla sınırlıda değil istediğiniz renkle boyaya bilirsiniz
isterseniz kendi renginizi yaratıp
onla çizimler veya yazı yapabilirsiniz,
diğer platformlarda paylaşmanızı sağlar ve google dan
çektiğiniz fotoğrafa benzeyen bir başka fotoğraf bulabilirsiniz
Ve türkçe dil desteğide bulunmakta :ataturk:

Screenshot_3.png

Fotoğraf;
Screenshot_1.png

İngilizce video:

Türkçe video:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Konu düzenini beğenmedim. Konu çok kısa olmuş sağdaki ve alttaki işaretlerinin ne işe yaradığını tanıtabilirdin.

Konu düzenini beğenmedim. Konu çok kısa olmuş sağdaki ve alttaki işaretlerinin ne işe yaradığını tanıtabilirdin.
Kusura bakma fazla konu düzeninden anlamam sağdaki ve altaki kutucuklar video ile anlatımını sağladım ingilizce/türkçe olarak

Konu düzeni geliştirebilir ama yinede teşekkür ederim işime yarayacak bir program :)

Konu düzeni gerçekten kötü. İçerik eksik. Konu düzeni pek önemli değil fakat programı tam anlatsaydınız güzel olabilirdi.

Konu düzeni gerçekten kötü. İçerik eksik. Konu düzeni pek önemli değil fakat programı tam anlatsaydınız güzel olabilirdi.
Konu düzeni çöp olduğunu kabul edebilirim ama kanu eksik olduğunu kabul etmem video ile bile ekledim yorumun için teşekkürler

Konu düzeni çöp olduğunu kabul edebilirim ama kanu eksik olduğunu kabul etmem video ile bile ekledim yorumun için teşekkürler
Video eklemen sorunu çözmüyor. Lightshotun bir çok özelliği var ve bunları anlatmamışsın, programı 8 aydır kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl