Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Isim : İbrahim Maraşlı
---> Forum Nick : Crazy0626
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Yarışmaya Katılma Sebebim 1. si oradaki oyunların hepsini sevmiş olmam :D 2. si steamda az oynum var biraz daha fazlalaştırıcağım.Forumunuza baktığımda donup kalıyorum :D çünkü forum acayip derecede süper
---> Skype : ibrahim_marasli25 yada ibrahim maraşlı (kendi resmim var )
İsim:FurkanOtman
ForumNick:TR.Furkan
ÇekilişeKatılmaSebebimVeForumuNasılBulduğum:KuzenimimDoğumGünü Hitman Istiyor Para Ödeme Yapamıyorum Onun İçin Katıldım Forumu Güzel Buldum Güzel Forum
İsim:Yağız Sürücü
Forum ID :ByDreamTeam
Sebebim:Zaten oyun oynamayı seven biriyim ve çekilişi dup gelmemek mümkün değil bana göre kazanamassamda kazanan arkadaşı tebrik ederim...
Skaype:ByDreamTeam4
---> Isim : YUSUFEREN AYYILDIZ
---> Forum Nick :Çılgın Creeper
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Oyunlar çok güzel kazanmak istiyorum. Süper buldum ellerinize sağlık
---> Skype :Yok
---> Isim : Kerem
---> Forum Nick : KeremTokgz
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Oyun :/ Forum daha yeniyiim ama hosuma gitti tasarımı cok hos
---> Skype : kerem_tokgoz007