Haber Kışa Merhaba 3 Adet Steam Oyun Çekilişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isim : Ertuğrul Ürey
---> Forum Nick : Eotlak
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Durumumuz yok ve beleşe oyun almak :) Forum gerçekten yararlı buldum çok iyi daha ne olsun.
---> Skype : Ertuğrul Ürey

---> Isim : omer
---> Forum Nick : omerhab
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : formunuz güzel yarşmaya katılma sebebi ise güzel oyunlarım yok
---> Skype : Skype yok

Isim: Fikret Aslan
Forum nick : Fikret Aslan
Katilma sebebi ve forumla ilgili. Forum acayip super :) telefonla girdim ve mobil icinde ayarlanmis :) sebeb ise steamda 2 oyunum var oda bedava dagitilan oyunlar :D birazcik oyunum olsun istiyorum :)
Twsekkurler :)

Isim : Selim Kaan
Forum Nick : Selim_Kaan
Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Steam de sadece 1 oyunum var bu yüzden katılıyorum youtube sayfasından gördüm

isim:ozan
Nick:ozanburda
oyun oynamayı severim ve orda bir sürü oyun var ve forum süperhipergüzel

---> Isim : Burak
---> Forum Nick : burak6871
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : 2 tane orjinal oyunum var ve oyunbazdan görüp geldim biraz dolaştım ve baya baya iyi yapmışsınız helal olsun
---> Skype : live:burakturdu

---> Isim : Emir İsmail
---> Forum Nick : xxemirxx745
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Oyun/Çok iyi olmuş çok da güzel süper forum.
---> Skype : xxemirxx932
---> Facebook :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

---> Isim :yusuf
---> Forum Nick : yusufabi
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : çok mütiş çekiliş adamsın nasıl buldum ataberk abi yani AtomTR

İsim : Mahmut Yuvanç
Nick : MahmuTr
Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Beleşe Oyun var Dediler Geldik . Forum iyi gibimsi fakat temayı pek beğenmedim diyebilirim.Bildirim ve mesaj yerinin (direk en üst) pek güzel olmamış diyebilirim.

adım: Oğuzhan Kamacı
nick: GamerWester
katılma sebebim: atomtr ve forumda dolaşırken gördüm
skype adım: skype89141

Adım:Berkant Demiray
Forum adım:Maygeans
Nerden buldum: Oyunbaz bu çekilişi duyurdu onun sayesinde katıldım

---> Isim : Burak Bozguç
---> Forum Nick : BlueSp3c
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Forum Çok Güzel Ve Oyunum Yok :D
---> Skype : theniqhtmare.z

---> Isim :Oktay
---> Forum Nick :HackGrafik
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz :Oyun/Seni seviyom <3 :D
---> Skype: (OKTAY)HackGrafik

Isim : Alperen
---> Forum Nick : Alperen Keskin
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : forumu çok beğendiğim ve hiç oyunum olmadığı için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl