Haber Kışa Merhaba 3 Adet Steam Oyun Çekilişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isim : Ulaş Can Erdoğan
Forum Nick : ulas2121
Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Forumunuzu oyunbaz tv yardımı ile buldum ve oyunları severim o yüzden katıldım.

Nick ---> DeKara
isim --> Denizhan Kara
Gelme Sebebi --> Oyunbazkanalı saolsun , Oyunları severim
skype --> denizhan.kara.10

İsim sencer ateş
nick sencerderen
katılma sebebi fakirlik :D
forum gayet güzel

---> Isim : Mertcan
---> Forum Nick : tontonikx
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : oyun eğlence / forumu daha önce bilmiyordum bu yarışma sayesinde öğrendim ve minecraft hakkında çok güzel bilgiler var yani süper bir forum
---> Skype : mertcanyildirim2002 (SlenderCan)

Isim : yıldıray yağız çoban
Forum Nick : yldray61
Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : fom harika sebebim çekiliş :D: :d

---> Isim : Umut
---> Forum Nick : YıldızOyuncu
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : 3 Oyun Çok Cazip Geldi - Oyunbaz abi sağolsun :P
---> Skype : Jimario480

Isim : Mustafa Ali Aslanoğlu
Forum Nick : Mustafa Ali Aslanoğlu
Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Yarışmaya katılma sebebim steam oyunlarını severim ve daha çok steam den oyun oynarım . Çekilişleri severim :D

Uzun süredir çekiliş yapmıyorduk değil mi :) @Alp yöneticim vallahi hangi oyunu seçiceğimi karar veremedim bende arkadaşlarımız yararlansın dedim.

Amd Never Settle (Gold Reward) 3 Steam Game Key ;

Elimizde 1 adet amd never settle ( Gold rewerd ) keyi bulunmakta.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresinden kampanyayı inceleyebilirsiniz.

Çekilişi kazanan üyemiz aşağıdaki fotoğrafta bulunan steam oyunlarının herhangi 3 tanesini seçip 3 farklı oyuna sahip olacaktır.

Y5ObDl.png

Çekiliş bitiş tarihi süresiz olup 80 başvuru kapasitesini doldurduğunda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sitesinden çekiliş yapılıp sonuçlar size link + fotoğraf şeklinde açıklanacaktır.

Yarışmaya nasıl katılırım ve hangi durumlarda elenirim ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.) Yarışmaya katılmak için aşağıdaki formu konuya cevap olarak iletiniz.
---> Isim : (Zorunlu)
---> Forum Nick : (Zorunlu)
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : (Zorunlu)
---> Skype : (Zorunlu Değil)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.) Forum içinde açmış olduğunuz her 10 konu ( mesaj değil konu ) isminizin çekiliş listesine bir kez daha yazılmasını sağlamaktadır.
Misal benim 100 ayrı konum var ve ismimin 10 kez yazılması anlamına gelmektedir.

O1u1SdS.png

3.) Aynı ip adresinden yapılan veya birden fazla katılmak istediğini belirten multi hesap tespiti yapıldığında yarışmadan diskalifiye olmaktadır.

4.) @Alp @UtkuCan @Maruf61 @SadeceSeyReT siz hiç sulanmayın çekiliş dışısınız :D Banane yönetici olmasaydınız :(

lJrMMUh.png

isim:burak
forum ismi:Darkens32
yarışmaya katılma sebebim: Oyun sever biri olmam ve forum mükemmel

---> Isim :Halil
---> Forum Nick : Axreus
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : iyi gibi gözüküyordu girdim ve beğendim :)
---> Skype : halil-20

---> Isim : Ömer Sırtmaç
---> Forum Nick : OmrSrtmc
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Bedava oyun insanın iştahını kabartıyor.Forum gayet geniş ve gayet güzel şahsen ben formu beğendim.
---> Skype : omrsrtmc

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---> Isim : Eren TUNCER
---> Forum Nick : Krusty
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Forumunuza Oyunbaz ile tanıştım , siteniz gayet güzel fakat şu bir gönderiye yorum atmayı sayfanın en altına değilde biraz daha yukarı koysanız daha iyi olurmuş sanki onun dışında güzel bir forumunuz var ellerinize sağlık...
---> Skype : cruty.anlasilmazoyuncu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---> Isim :samet
---> Forum Nick :kingsamet
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz :oyun/çok iyi olmuş güzel

---> Isim : Mete
---> Forum Nick : Hero Mere
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Oyun / Forum güzelmiş dahada Gelişebilir
---> Skype : hero.mete
Fotom

Ekli dosyalar

• IMG_0176.JPG
    IMG_0176.JPG
    232,1 KB · Görüntüleme: 26
Isim : Yasin
Forum Nick : yasoyasin
Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Sebepsiz :) Bu arada Forum'da yeniyim ama bayildim, cok guzel bir duzeni filan var. Tesekkurler böyle bir forum icin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl