Haber Kışa Merhaba 3 Adet Steam Oyun Çekilişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Isim : Ogeday Demir
---> Forum Nick : Sp3ctroSs
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Steam hesabımda pek oyun yok, foruma denecek söz yok zaten
---> Skype : spectross35

İsim: Kaan Mazlum
Forum Nick: kaanmzlm
Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz: googleden araştırdım forum güzelmiş.

---> Isim : Kerem
---> Forum Nick : xdasfxkerem
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Sebebim Belki Kazanırım Forumda Müthişşş
---> Skype : umfear

İsim :Mert Ertan
Forum Nick : mertertan7
Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz :bana arkadaşım söylemişti bende katılıyım dedim

---> Isim : Ege
---> Forum Nick : owen_1
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : @Cazza144
---> Skype : owenmappers

Adım Kaan
Soyadım Kaya
Serverım Var Minecraft
Forumda Adım kaankayarex123

---> Isim : Erdem
---> Forum Nick : ErdemSoykal
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : steam yeni indirdim hiç oyunum yok ve artık pek güzel oyun bulamıyorum oyunları denemek için katılıyorum / Forumu faction plugin paketi ararken buldum
---> Skype : erdem.soykal

---> Isim : Harun Selim Gedikli
---> Forum Nick : xXDavcerXx
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Oyun Almak İçin Katılıyorum. Forumu Zaten Biliyordum. PL paketi ararken MC-TRdan fln buldum.
---> Skype : ImDavcerX

---> Isim : Vatan Can Koç
---> Forum Nick : Nasus
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Sebebim Lazım Olduğundan Dolayı. Forumu Googlede Bakarken Buldum.
---> Skype : vatancan2010

Uzun süredir çekiliş yapmıyorduk değil mi :) @Alp yöneticim vallahi hangi oyunu seçiceğimi karar veremedim bende arkadaşlarımız yararlansın dedim.

Amd Never Settle (Gold Reward) 3 Steam Game Key ;

Elimizde 1 adet amd never settle ( Gold rewerd ) keyi bulunmakta.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresinden kampanyayı inceleyebilirsiniz.

Çekilişi kazanan üyemiz aşağıdaki fotoğrafta bulunan steam oyunlarının herhangi 3 tanesini seçip 3 farklı oyuna sahip olacaktır.

Y5ObDl.png

Çekiliş bitiş tarihi süresiz olup 50 başvuru kapasitesini doldurduğunda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sitesinden çekiliş yapılıp sonuçlar size link + fotoğraf şeklinde açıklanacaktır.

Yarışmaya nasıl katılırım ve hangi durumlarda elenirim ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.) Yarışmaya katılmak için aşağıdaki formu konuya cevap olarak iletiniz.
---> Isim : (Zorunlu)
---> Forum Nick : (Zorunlu)
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : (Zorunlu)
---> Skype : (Zorunlu Değil)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.) Forum içinde açmış olduğunuz her 10 konu ( mesaj değil konu ) isminizin çekiliş listesine bir kez daha yazılmasını sağlamaktadır.
Misal benim 100 ayrı konum var ve ismimin 10 kez yazılması anlamına gelmektedir.

O1u1SdS.png

3.) Aynı ip adresinden yapılan veya birden fazla katılmak istediğini belirten multi hesap tespiti yapıldığında yarışmadan diskalifiye olmaktadır.

4.) @Alp @UtkuCan @Maruf61 @SadeceSeyReT siz hiç sulanmayın çekiliş dışısınız :D Banane yönetici olmasaydınız :(

lJrMMUh.png

isim:BerkanÇelen
forum adı:yeteneksizoyuncu
çekilise steamımdaki oyunlarım can sıkıcı yeni oyun lar almak istiyordum buarada (forum süper)

---> Isim : Batuhan
---> Forum Nick : ByDarkDay
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Yeni oyunlar oynamak Forum Gayet Güzel Ve teşvik edici
---> Skype : bydarkday

Katılıyorum
Adım Soyadım : Onuralp ÇİTAK
Forum nicki : Onuralp çitak
Nası katıldım : Bir tane plugin yükliycektim oy yüzden

---> Isim : Ataberk
---> Forum Nick : AtomTR
---> Yarışmaya katılma sebebiniz ve Forumumuzu nasıl buldunuz : Oyun/çok iyi olmuş çok da güzel olmuş taammı???
---> Skype : atomreyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl