Kisa İstek Kolay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zTheCris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.476
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zTheCris

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
zTheCris
Bakin Mesela Lobi'de Oyunlar Menüsü , Lobi Seç , Havai Fişek , Oyunculari Gizle Var Bunlari Yere Atilmasini Kapatilmasini İstiyorum,
Birde Envantere Girdigin Zaman Oyun Menüsü , Lobi Seç , Havai Fişek , Oyunuclari Gizle Gibi Eşyalarin Yerlerini Değiştirmeyi Kapatmak İstiyorum?
CRAFTRİSE Sunucusundaki gibi

Son düzenleme:
Sunucumuzu HUB Yaptim Ve Bir Tane Skript YAzim ODA Sudur Mesela Envanterdeki İtemleri Yere Atilmamasini İstiyorum Birde Envantere Gelince E Bastinmi Eşya Üzerine Geldinmi CTRL+Q Basinca Eşyalar 2-3 Gibi İlk Boş Slotlara geciyorlar onu engellemek istiyorum birde eşyanin üzerine tikladinmi eşyayi direk elinden birakmasini istiyorum mesela kişi e basicak eşyanin üzerine sol tiklicak eşya eline gelmicek direk birakaacak CRAFTRİSE Sunucusundaki gibi
Sunucunuzun İpsini Atarsanız Gelerek Yardımcı Olabilirim belki...

@peroedo Forum üzerinden yardim ariyorum.

Anlatımın kötü olduğu için hiç bir şey anlamadım.CTRl+Q'yu bildiğim kadarıyla kapatamazsın.

Anlatımın kötü olduğu için hiç bir şey anlamadım.CTRl+Q'yu bildiğim kadarıyla kapatamazsın.
Bak Mesela Lobi'de Oyunlar Menüsü , Lobi Seç , Havai Fişek , Oyunculari Gizle Var Bunlari Yere Atilmasini Kapatilmasini İstiyorum,
Birde Envantere Girdigin Zaman Oyun Menüsü , Lobi Seç , Havai Fişek , Oyunuclari Gizle Gibi Eşyalarin Yerlerini Değiştirmeyi Kapatmak İstiyorum?

1-

Kod:
on drop:
    name of the player's tool is "&6Oyun Menüsü":
        cancel event
2-
Kod:
on inventory click:
        cancel event
Devamını getirirsin.

1-

Kod:
on drop:
        cancel event
2-
Kod:
on inventory click:
        cancel event
Devamını getirirsin.
Bunu Tek 1 Tane Skript İçine Yapsam Olur Dime Oye cok skript olur .D

Doğrumudur?
1537402797204.png

Envanterdeki bütün boşluklara bariyer koyup bariyere tıklanmasını engelleyebilirsin belki :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl