Çözüldü Kısa bir konu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xVeryz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 398
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xVeryz

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
42
Minecraft
Rotxeein

Discord:

rotxeein0

Sunucumda olan "Supertrails" adlı pluginin özelliği şöyle "/trails" yazdığımızda ekrana bir "gui" geliyor ve burada istediğimiz partikülü seçebiliyoruz.
Fakat "partikül" seçtiğimizde sohbete
You Selected (partikül ismi) adlı yazı geliyor bu yazıyı komple kaldırmak için "config" e girdim o yazıyı sildim.
Fakat
"plugin" izin vermedi silsemde kendini otomatik düzeltiyor. Plugin kodlamayı bilmediğim için yapamazdım.

Yardım ederseniz çok iyi olur edecek olanlara ve edenlere teşekkür ediyorum

1656616319997.png

türkçeye çevirip kullansan daha iyi değil mi o mesajın gözükmesi sana ne gibi zarar verebilir bir de plugine sağ click yapıp winrar ile açarak orda plugin dosyasının içnie bakarmısın oradan düzenleyebilirsin belki?

türkçeye çevirip kullansan daha iyi değil mi o mesajın gözükmesi sana ne gibi zarar verebilir bir de plugine sağ click yapıp winrar ile açarak orda plugin dosyasının içnie bakarmısın oradan düzenleyebilirsin belki?
Türkçeye çevirip kullanabilirim doğru diyorsun fakat bi jetpack sistemi yaptım ve sağ tıka basılı tutunca uçuyorum ayrıca texture packte var ve sistemin içinde sağ tıka basılı tuttukca bu partikül plugini işe giriyor ve sağtıktan elimi çekince partikül duruyor ve basılı tutarken durmadan bu mesajı sohbete spamlıyor bu yüzden istiyorum. Ve evet haklısın winrardan denedim ama yine olmadı plugin kendini otomatik düzeltiyor. Yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl