KırmızıKaplan V1 1.8 OpSkyblock Plugin Paketi Craftbukkit

Bu Konu Yararlı Oldumu?

• Evet Hemde Çok!

Oy: 34 65,4%
  • Hayır Hiç Olmadı!

Oy: 18 34,6%

• Kullanılan toplam oy
    52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Ondan Bir Şeycik Olmaz Sadace Türkçesini Almak İstedim Bence Güzel Bir Paket Oldu iyi forumlar...
Diğer mesajınızda sadece GrupManager i aldığınızı söylemiştiniz.[DOUBLEPOST=1490373285,1490373170][/DOUBLEPOST]
Bence Ondan Bir Şeycik Olmaz Sadace Türkçesini Almak İstedim Bence Güzel Bir Paket Oldu iyi forumlar...
Diğer mesajınızda sadece GrupManager i aldığınızı söylemiştiniz.

Paketin Basite Kaçmış.Birde ScoreBoard`ın Zamanı Geçmedi Mi Ya ? :D Umarım ilerde daha iyi paketlerle çıkarsın :)

Mereba Mc-Tr Ailesi Bu Konuda Sizlere Hazırladığım Ve Çok Emeğim Olan 1.8 Craftbukkit ile uyumlu OpSkyblock Paketimi Paylaşmak istiyorum Fotoğrafları Ve Link Aşşağıdadır Not: Mc-Tr ailesine Yeni geldim kuralları okudum ve size bu paketi paylaşmak istedim neyse uzatmadan buyrun bakın konu düzenim doğru değilse Lütfen Kızmayın Çaylağız Burda :D Ayarlanmış Prefixle
Ekli dosyayı görüntüle 9030 Yandaki Tablo Ve Kitler
Ekli dosyayı görüntüle 9031

Editci Yapmanız İçin Gereken (Shopkeepers) Ekli dosyayı görüntüle 9032

Sohbeti Silme (/cc) Ekli dosyayı görüntüle 9033

item temizleme mesajı (%100 türkçe) Ekli dosyayı görüntüle 9034

Paketimin Açıklaması Bu Kadardı Kısa Olduysa Konuyu Güncelleyip Daha Güzel Şeyler Koyabilirim Ama Başka Koycak Bişey Bulamadım. Virüs Total Ve Link Aşşağıdadır Saygılarımla Mc-Tr ailesine Paylaşıyorum.

MediaFire:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirüsTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1490173849,1490173571][/DOUBLEPOST]Konunun Düzeni Yüzünden Özür Dilerim Düzeltmeyi Denedim Fakat Olmuyordu. Ama Ginede Yorumlarınızı Cevaplayacağım

Alıntılar mevcut.Kitlere biraz özen verip daha çok kit yapabilirdin.[Kurucu] gibi gruplar halen kaldımı bilmiyorum konu düzeni yani birazda olsa kötü mesela [ url=adres.com ] Mediafire [ /url ]
boşluklar olmadan yazarsan daha hoş gözükür
[DOUBLEPOST=1498337155][/DOUBLEPOST]
BetaCraft paketini editlemen hiç hoş olmamış

Hocam anlamak için gruplara bakmak yeterli misal:

Kod:
    - bc.alreadyVip
    - bc.playtime.bypass
    - bc.vipdepozit
    - bc.viphesapla
    - bc.VipList
    - bc.vipnokomisyon
    - betacraft.slowmode.bypass

ALLAH razı olsun hicbiyerde bulamadım serverımın suresıbosuna gitti çok sağol

Biraz Basite Kaçmış Ama Başarılı

Başarılarının Devamını Dilerim

:trbayrak:15 Temmuz Destanı

Her paketin kendine özel özelliği var. Bununkini bulamadım.

arkadaşlar bu paket 1.8.8'de de çaılşıyor mu?

haritası varmı

Ben sana söyleyim buna plugin paketi denmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl