Tanıtım Kırılgan Camlar (Fragile Glass) | 1.8.|byDonluPatron

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Atabeyi

Ziyaretçi
MLGqga.png

İsminden de anlaşılacağı üzre bu modda camlar daha gerçekçi yani mesela bir ok atıldığında cam kırılıyor ! Bu mod oyuna şeker cam ve ince buz ekliyor.Mod aslında eğlence amaçlı yapıldı.Saldırılarda ve diğer etkinliklerde oyuna ayrı bir gerçekçilik katılmakta.Şeker Cam şeker kazanı kullanılarak yapılmakta.Bir fırının üzerine yerleştirin ve Şeker kazanın içine şeker bloğu yerleştirin.Ve birkaç saniye sonra 16 adet şeker cam oluşacaktır.Bir resimle açıklayacak olursak:

Cauldron-625x352.png

Sol üst yerde göreceğiniz gibi şeker bloğu ve şeker kazanının nasıl yapıldığı gösterilmiş ve bu şekilde koyacaksınız kazanı.

process-625x352.png

arrows-625x352.png

Skylight-625x352.png

ice-625x352.png

İndirme Linki

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ve bir tanıtımın daha sonuna geldik başka tanıtım konularıyla birlikte olmak dileğiyle...

Not:Eğer beğendiyseniz ve başka modların tanıtımının gelmesini istiyorsanız bir beğeni atmadan geçmeyiniz.

TAG LİST
@ImHai @Laz CilginTurk @firestud5 @Celil53 @bydemir06 @UcanKofte @TheGaMeLiFe_HD @Kalerda @ddarkk @Tsudin @Hardcorlewis @BadiWorld

Minecrafta gerçekçi biz özellik katıyor buda minecraft'ın gelişmesine katkı sağlıyor güzel bir mod :) Teşekkürler.

Paylaşımın için teşekkürler.
Forumda mod paylaşımlarının artmasını istiyorum,ilgilenen arkadaşlar bu tür paylaşımlar yapabilir.

Oyuna gerçekçilik katmak amaçlı çok güzel bir plugin Teşekkürler.

Teşekkürler gayet gerçekçi bir mod :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl