Kırılan Bloğun geri gelmesi acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onur88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.102
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onur88

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar benim bir plugine ihtiyacım var plugın tam olarak şöyle mesela yerde bi tnt patlatıyorsun diyelim sonra belirli bir zaman sonra otomatık tnt nın actıgı yanı kırıdıgı bloklar otomatık olarak geri gelsın ıstıyorum acıl yardım lutfen

Ben bunu Skript ile yaptım ancak çok lag yapıyor istiyorsan atabilirim.

Arkadaşlar benim bir plugine ihtiyacım var plugın tam olarak şöyle mesela yerde bi tnt patlatıyorsun diyelim sonra belirli bir zaman sonra otomatık tnt nın actıgı yanı kırıdıgı bloklar otomatık olarak geri gelsın ıstıyorum acıl yardım lutfen
Buyrun aradığınız plugin CreeperHeal
Sunucunuza uygun sürümü indirebilirsiniz;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İşe yaradıysa belirtin konuyu kilitlesinler.

Buyrun aradığınız plugin CreeperHeal
Sunucunuza uygun sürümü indirebilirsiniz;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İşe yaradıysa belirtin konuyu kilitlesinler.
"Protects your server against Creepers, TNT, and griefers!

CreeperHeal is more than a griefing protection plugin : it repairs the damage done by explosions (Creepers, TNT, etc...) and fire, in a natural way! Stay a while after a Creeper made a hole, and you will see the terrain pop back slowly, block per block, exactly as it was before the explosion! That way, your players will still be afraid of Creepers, but your server will continue looking nice!"

Bence bunu istemiyor. Niye yanlış yönlendirme yapıyorsunuz?

"Protects your server against Creepers, TNT, and griefers!

CreeperHeal is more than a griefing protection plugin : it repairs the damage done by explosions (Creepers, TNT, etc...) and fire, in a natural way! Stay a while after a Creeper made a hole, and you will see the terrain pop back slowly, block per block, exactly as it was before the explosion! That way, your players will still be afraid of Creepers, but your server will continue looking nice!"

Bence bunu istemiyor. Niye yanlış yönlendirme yapıyorsunuz?
Bana göre istediği bu tnt veya creeper gibi patlayabilen şeylerin oluşturduğu hasarı belirli bi süre sonra kapatıyor.
Zaten yukarıdada bunu belirtmiş ve plugini denemeden lütfen yazdığım yardımı rencide etmeyin.
İndirip deneyebilirsiniz ve daha sonra bana hatalı olduğumu söyleyebilirsiniz teşekkürler.

Kod:
on break:
    set event-block to event-block
    drop event-block at player's location
Bu skripti kullanabilirsiniz.
Kısaca Skript -> scripts klasörünün içine kopyalayabilirsiniz

Kod:
on break:
    set event-block to event-block
    drop event-block at player's location
Bu skripti kullanabilirsiniz.
Kısaca Skript -> scripts klasörünün içine kopyalayabilirsiniz
Hocam Bu Skript Kırılan Bloğu Yere Düşmesini Sağlıyor Arkadaş "tnt" İle kırılanların Geri Gelmesini Istemiş?

Allah hepinizden razı olsun yardımcı oldunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl