Furkan Oruc#8686
on break of cobblestone:
chance of 0.7%:
give 1 paper named "&aBilet" to player
send "{@p} &7Taş kazarken 1 adet &aBilet &7kazandınız!" to player
play "LEVEL_UP" to player
adada olacak sadece fly verıcek kullandımı 10dakikalık bunu yapabilirmiyizKod:on break of cobblestone: chance of 0.7%: give 1 paper named "&aBilet" to player send "{@p} &7Taş kazarken 1 adet &aBilet &7kazandınız!" to player play "LEVEL_UP" to player
Açık Bir şekilde anlatırmısınızadada olacak sadece fly verıcek kullandımı 10dakikalık bunu yapabilirmiyiz
kırıktaş kazınca uçuş belgesi gelcekAçık Bir şekilde anlatırmısınız
kırıktaş kazınca uçuş belgesi gelcek
buna tıkladınmı 10dk kullanabilcek
yüzde 5 ihtimal ile çıkıcak
kullandığım perm adafly.kullan
on break of cobblestone:
chance of 5%:
give a paper named "&4Uçuş Belgesi" to player
on rightclick with paper:
if tool's display name is "&4Uçuş Belgesi":
remove paper named "&4Uçuş Belgesi" from player
set flight mode of player to true
wait 10 minutes
set flight mode of player to false
eline sağlık çok iyi olmuş buna mesala kalan yazınca ne kadar süre kalmış gösterebilirmiyiz yada featherboard icinKod:on break of cobblestone: chance of 5%: give a paper named "&4Uçuş Belgesi" to player on rightclick with paper: if tool's display name is "&4Uçuş Belgesi": remove paper named "&4Uçuş Belgesi" from player set flight mode of player to true wait 10 minutes set flight mode of player to false
eline sağlık çok iyi olmuş buna mesala kalan yazınca ne kadar süre kalmış gösterebilirmiyiz yada featherboard icin
bulunca kullanınca ve bitince mesaj ekliyebılırmıyız
on break of cobblestone:
chance of 5%:
give a paper named "&4Uçuş Belgesi" to player
send "Tebrikler, kırıktaş kazarken uçuş belgesi buldun."
on rightclick with paper:
if tool's display name is "&4Uçuş Belgesi":
remove paper named "&4Uçuş Belgesi" from player
set flight mode of player to true
send "10 dakikalık uçuş süren başladı."
wait 10 minutes
set flight mode of player to false
send "Uçuş süren bitti."
teşşekür ederimKod:on break of cobblestone: chance of 5%: give a paper named "&4Uçuş Belgesi" to player send "Tebrikler, kırıktaş kazarken uçuş belgesi buldun." on rightclick with paper: if tool's display name is "&4Uçuş Belgesi": remove paper named "&4Uçuş Belgesi" from player set flight mode of player to true send "10 dakikalık uçuş süren başladı." wait 10 minutes set flight mode of player to false send "Uçuş süren bitti."
Yazıları da ekledim. Renkleri sana bırakıyorum sen ayarlarsın.
Kalan süreyi gösterme işini şuan yapamam. Ancak internette ararsan bulursun belki.
Rest attım böyle hata almaya başladımKod:'player' is not an item stack (adaduyuru.sk, line 17: set flight mode of player to true')
HayırSkripti hiç test etmedim önceden hata veriyor muydu?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!