◆ KİNGSKY ◆ ▸ SKYBLOCK ◂ ⌜ Amacımız güzel bir hizmet sunmak ⌟ Play.KingSky.Network

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sistemlerin Tamamı Yazılmalıydı Şu An Gördçğüm Kadarıyla Meteor Eventi Bakıcam Nası Bişi Diye Ama Hazır Enve İtem Atan Event Kullanmak Daha İyi Olur Malum Şu An Ki MC Nesli Armut Piş Ağzıma Düşçü Konu Tasarımı Kötü Keyubunundu Galiba Değilse Keyubunun 4 Nolu Tasarımına Geç O Kat Kat Daha Güzel Bence Haritalar Pek İç Açıcı Değil Vasat Üstü Başarılar Efem.

İyi Forumlar...

Saygılarımla...
Evet haklısınız. Öneri ve yorum için çok teşekkürler

Merhaba, ilk olarak konu tasarımınızı pek beğenemedim. Daha doğrusu bu konu tasarımını birçok sunucu sahibi reklamında kullandığı için artık biz forum üyeler için klasik gelmeye başladı. Daha yenilikçi bir tasarım ile değiştirilebilir. Tasarımın yanı sıra sunucu haritaları oldukça güzel olmuş. Bunun yanı sıra bazı sistemler özgün bazıları ise bildiğimiz sunucularda olan özellikler ki sunucuyu şahsi olarak beğendim. Mutlaka geleceğim <3
Yorumunuz için çok teşekkürler. <3

Sistemler gelişebilir, maplar hoşuma gitti, tasarım berbar @Cristof sana tasarımda yardımcı olur ücretli, değiştirmelisin. Başarılar...

Sistemler ve haritalar hoşuma gitti, konu tasarımı geliştirilmeli.

haritalar geliştirilebilir başarilar :3

Haritalar çok sade sistemler kötü konu tasarımıda :/ sunucuya 10 üzerinden 4 veriyorum başarılar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl