King Ragnar: The Name of the Legend | Vikings Dizisi (Spoiler)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Laving
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 616
  • Etiketler Etiketler
    ragnar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Laving

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
61

Discord:

lavingxd

- Konuyu okumadan önce spoiler bulunduğunu unutmayın.​

Vikings dizisi hakkında "kendi" yorumum:
Dışardan bakıldığında ergence duran ve izlemeye elin gitmediği ama başladığın zaman seni en çok etkileyecek muhteşem bir yapım. Diziyi çok seven biri olarak diziyi izleyecek kişilere önerim diziyi izlerken final(5-6. sezon) bölümlerinden uzak durması gerektiği. Ragnar'dan etkilendiyseniz ve oğlu Björndende etkilenmeye başladıysanız bence Ragnar'ın ölümünden sonrasında kapatabiliyorsanız diziyi tamamen kapatın ve efsane orada bitsin. Ben şahsen Ragnardan sonrasını da denemek istedim ancak bu kadar muhteşem bir dizi en kötü bu hale getirilebilirdi. Bana göre senaryolar Ragnardan sonra çok bozuldu ve çok fazla ara karakter konuya dahil oldu. Ivar adlı karakterin yaptıkları ve herkese ihanet etmesi yani Ragnar'ın diğer oğullarının ultra * olması diziden soğumanıza ve açıkcası sinirlenmenize meydan oluyor. Hakkını yemiyelim Ubbe adlı Ragnar'In Aslaug'dan olan büyük oğlu Ragnar'ı andırarak ve onun yolundan gitmeye çalışarak azda olsa kendini sevdirmeyi başardı. Ivar'ı sevenlerde var ve gerçek hikayeye uymasından dolayı böyle olması gerekiyor diyenlerde var ancak böyle bir efsane diziyi bok gibi son sezonlar ile sinir eden bir dizi. Ama herşeye rağmen kesinlikle izlenmesi gereken ve bana göre en iyi 5 maksimum 10 diziden biri olan mükemmel bir tarih dizisi.​

508376-909160924.png

Kral Ragnar: Efsanenin Adı

"Vikings" dizisinin en unutulmaz karakteri, şüphesiz ki Ragnar Lothbrok'tur. Ragnar, sıradan bir çiftçi olarak başladığı hayatında, azmi ve dehasıyla efsanevi bir lider haline geldi. O, Vikinglerin sadece lideri değil, aynı zamanda onların ilham kaynağıydı. İşte Kral Ragnar'ı bu kadar özel kılan sebepler: Ragnar, karizmasıyla herkesi etkileyen bir adamdı. Sözleri ve davranışlarıyla insanları kendine çekmeyi başarırdı. O, sadece güçlü bir savaşçı değil, aynı zamanda zeki bir stratejistti. Her zaman bir adım önde düşünen, düşmanlarını zekasıyla alt eden bir liderdi. Ragnar, liderliğini sadece kılıçla değil, aklıyla da gösterirdi. Ragnar, sıradan bir yaşamla yetinmeyen, her zaman yeni yerler keşfetme arzusuyla dolu biriydi. İngiltere'ye yaptığı ilk sefer, Vikinglerin tarihinde dönüm noktası oldu. Onun sayesinde Vikingler, sadece kendi topraklarıyla sınırlı kalmayıp, dünya çapında ün kazandılar. Ragnar'ın cesareti ve ileri görüşlülüğü, onu diğer liderlerden ayırdı. Ragnar, sadece bir savaşçı ve lider değil, aynı zamanda sevgi dolu bir babaydı. Çocukları için her zaman en iyisini isteyen, onları korumak için her şeyi göze alan bir babaydı.

bjorn_alexander_ludwig_and_ragna.png

King Björn: Legacy of the Legend

"Vikings" dizisi Ragnar Lothbrok'la başladı, herkes onu çok sevdi. Adam tam bir liderdi, herkesin gözü onda, kalbi onun peşindeydi. Ama bir gün Ragnar öldü ya, işte o zaman dizi başka bir yola saptı. Ragnar’ın büyük oğlu Björn Ironside aldı dizginleri eline. Björn, babası gibi mi? Bence değil. Ragnar’ın karizması vardı, Björn ise daha ciddi, stratejik bir adam. Babasının mirasını taşımak kolay mı? Björn bunun yükünü hep hissetti. Kendi yolunu bulmaya çalıştı, liderliğin ne demek olduğunu anlamaya çalıştı. İşte bu yüzden, onun hikayesi çok ilginç. Björn, sadece dış düşmanlarla değil, kendi ailesiyle de savaştı. Kardeşleriyle olan kavgaları, İskandinavya’yı birleştirme çabaları, hepsi izlemeye değerdi. Dizi, bu yeni düşmanlar ve ittifaklarla daha da karmaşıklaştı. Her bölümde yeni bir heyecan, yeni bir sürpriz vardı. Björn, tıpkı babası gibi, yeni topraklar keşfetmeyi severdi. Akdeniz’e yolculukları, yeni kültürler ve düşmanlarla karşılaşmaları dizinin en heyecanlı anlarından biriydi. Bu keşifler, diziyi sadece İskandinavya ile sınırlı tutmadı, dünyayı genişletti. Björn’ün hikayesi, İskandinav mitolojisini ve inançlarını daha da derinlemesine işledi. Ragnar öldükten sonra, Björn’ün tanrılarla olan ilişkisi, kendi kaderine olan inancı daha belirgin hale geldi. Bu temalar, dizinin mistik havasını güçlendirdi. Björn Ironside’ın liderliği, "Vikings" dizisine yeni bir soluk getirdi. Ragnar’ın mirasını taşırken, kendi yolunu bulmaya çalışması, izleyicilere farklı bir liderlik hikayesi sundu. Björn’ün savaşları, keşifleri ve kişisel mücadeleleri, diziyi izlemeye devam etmeyi değerli kıldı. Sonuçta, Björn’ün hikayesi, "Vikings" dizisinin Ragnar’dan sonra da güçlü bir şekilde devam etmesini sağladı. Björn’ün liderliği, diziyi izleyiciler için hala heyecan verici ve izlemeye değer kıldı.

Earl Heraldsonun oğulları ölünce ben bıraktım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl