Tasarım Kinata Studio - Thread Design

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aenux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.838
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tasarımda genel olarak alanlar boş kalmasın diye yazı ve bileşenler büyük tutulmuş, bence tasarım kaba duruyor ve hoş değil. Sanırım yabancı forumlarda tanıtım için kullanılacak, minimalist ve daha modern bir tasarım daha estetik durur.

herkesin neden beğendiğini pek anlayamadım, sanırsam herkes arkadaşı
tasarım genel olarak hiç bir uyum sağlamıyor, renk dışında. her şeyde glow var, iç gölge var, rastgele ve iç açıcı durmayan fırçalarda güzelleştirmeye çalışırken hoş bir görüntü sağlanamamış. font kullanımları kötü, her kalın font güzel durmuyor maalesef, gelişmeniz dileğiyle; başarılar.

herkesin neden beğendiğini pek anlayamadım, sanırsam herkes arkadaşı
tasarım genel olarak hiç bir uyum sağlamıyor, renk dışında. her şeyde glow var, iç gölge var, rastgele ve iç açıcı durmayan fırçalarda güzelleştirmeye çalışırken hoş bir görüntü sağlanamamış. font kullanımları kötü, her kalın font güzel durmuyor maalesef, gelişmeniz dileğiyle; başarılar.
Hocam herhangi bir şekilde arkadaşı olduğumuz için değil ben direk şahsi olarak beğendim, ha en iyisi bumu hayır. Aşırı ucuz bir fiyattan psd dahil aldım, benim gözümde gayet F/P. Yukarıdaki arkadaş ise taraflı şekilde kasıtlı olarak yorum yapmıştır zira yurtdışından discord card çakmayı başaramayan birisidir. Eleştiriniz için teşekkürler.

tasarımcı susturulduğu için ben cevap vermek istedim.

Son düzenleme:
Siz beğendiyseniz sorun yok, zaten ekip olarak beğendiğinizi yorumlara dökmüşsünüz. Ekibinizin genel olarak neden gerçek eleştiri yapanlara salladıklarını çözemedim. Tasarımı beğenmedim ve bence bir tanıtım için çok kötü duruyor. Ben buraya gelip "kötü" diye bir yorum yapmadım. Yapıcı bir şekilde beğenmediğimi ve bana göre güzel olmayan kısımları belirttim. Bu yorumuma karşılık "taraflı ve kasıtlı" demeniz hoş değil.

Siz beğendiyseniz sorun yok, zaten ekip olarak beğendiğinizi yorumlara dökmüşsünüz. Ekibinizin genel olarak neden gerçek eleştiri yapanlara salladıklarını çözemedim. Tasarımı beğenmedim ve bence bir tanıtım için çok kötü duruyor. Ben buraya gelip "kötü" diye bir yorum yapmadım. Yapıcı bir şekilde beğenmediğimi ve bana göre güzel olmayan kısımları belirttim. Bu yorumuma karşılık "taraflı ve kasıtlı" demeniz hoş değil.
Tekrardan merhaba, bu son yorumum olacak. Birisinin tasarım tanıtım konusunda tartışma yaratmak hoş bir şey değil. Ayrıca biraz sert bir dil kullanacağım.

Eleştiri dediğin şey senin yaptığın gibi değil Fluas'ın, lobi paketimize yorum yapan Bxkay'ın ve ismini buraya katıp olaya dahil etmek istemediğim birkaç kişinin yaptığı gibidir. Biz eleştiriğe açığız ancak Kara liste olayından dolayı bize sanırsam biraz sinirlenmişsin. Merak etme eğer bugünde cevap yazmazsa o kara listeyi tekrardan açıyorum.

Tatlı rekabeti severim, farklı satış takımları olduğumuz için düşman gözüyle bakmıyorum ancak sanırsam globalde aldığın başarısızlıklar (bizden ucuza map alıp, yurtdışına satacağını belirtmemeniz) gibi şeylerden dolayı kızgın gibisin, papatya çayım önerimdir. Umarım hateini bir kenara bırakıp sende tatlı rekabetle aramıza dönersin.

Hocam herhangi bir şekilde arkadaşı olduğumuz için değil ben direk şahsi olarak beğendim, ha en iyisi bumu hayır. Aşırı ucuz bir fiyattan psd dahil aldım, benim gözümde gayet F/P. Yukarıdaki arkadaş ise taraflı şekilde kasıtlı olarak yorum yapmıştır zira yurtdışından discord card çakmayı başaramayan birisidir.

tasarımcı susturulduğu için ben cevap vermek istedim.
kasıtlı bir yorum olarak görülecek türden içerik barındırmıyor, ne baltalama var ne de kötüleme. üstelik son yorumunuz da arkadaşa tartışma yaratmaktan bahsediyorsunuz ancak bana yaptığınız cevap niteliğindeki yorum da ise ona sallıyorsunuz

ben yorumumda normal bir yorum yaptım, arkadaşı olduğunuz için kısmında hala haklı olduğumu düşünüyorum; arkadaşı olmasanız da yine de bir takım bağı varmış

Tekrardan merhaba, bu son yorumum olacak. Birisinin tasarım tanıtım konusunda tartışma yaratmak hoş bir şey değil. Ayrıca biraz sert bir dil kullanacağım.

Eleştiri dediğin şey senin yaptığın gibi değil Fluas'ın, lobi paketimize yorum yapan Bxkay'ın ve ismini buraya katıp olaya dahil etmek istemediğim birkaç kişinin yaptığı gibidir. Biz eleştiriğe açığız ancak Kara liste olayından dolayı bize sanırsam biraz sinirlenmişsin. Merak etme eğer bugünde cevap yazmazsa o kara listeyi tekrardan açıyorum.

Tatlı rekabeti severim, farklı satış takımları olduğumuz için düşman gözüyle bakmıyorum ancak sanırsam globalde aldığın başarısızlıklar (bizden ucuza map alıp, yurtdışına satacağını belirtmemeniz) gibi şeylerden dolayı kızgın gibisin, papatya çayım önerimdir. Umarım hateini bir kenara bırakıp sende tatlı rekabetle aramıza dönersin.
tatlı rekabetten kastın başka takımların discord sunucusunda, başka takımı kötülemek mi

Tekrardan merhaba bu son yorumum olacak, birisinin tasarım tanıtım konusunda tartışma yaratmak hoş bir şey değil. Ayrıca biraz sert bir dil kullanacağım.

Tasarım hakkındaki görüşüme tartışma açacak şekilde cevap veren sizsiniz, tartışmaya yönelik uzun uzun konu dışı yazan da sizsiniz ama hater olan benim :D

Son düzenleme:
tatlı rekabetten kastın başka takımların discord sunucusunda, başka takımı kötülemek mi
Sanmıyorum bahsettiği şey galiba başkasının takımında bulunan ucuz birisinin takım arkadaşına sallaması denebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl