Sol Reklam

Kimsin sen?!

Seni tanıyor muyum?

  • Beni tanıyorsun.

  • Beni tanımıyorsun.

  • Beni tanımak istersin :)


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

beeboy07

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor

Discord:

beeboy07#1737

Katılım
4 Temmuz 2016
Mesajlar
687
Elmaslar
659
Puanlar
15.030
Yer
İstanbul
MC-TR.png


Kimsiniz de bu yazıyı okuyorsunuz?
Başlığa sinirlenip gelenler... sanırım ya merak ederek ya da "Asıl sen kimsin?!" diyerek tıkladınız konuya. Merak etmeyin, burada sizinle kavga etmeyeceğim. Görüyorsunuz ki çoğu üye forumda ve diğer mecralarda habire ismini değiştirip duruyor. Bazen kimin kim olduğunu şaşırıyoruz, bazen 2 yıl boyunca konuştuğumuz can ciğer arkadaşımızla "Sen kimsin de bana küfrediyorsun?" diyaloglarını yaşayabiliyoruz. "Hee, değiştirme şu adını ya..."
Bundan 5 yıl önce Minecraft'ı birinden gördüğüm için indirmiştim. Arkadaş bana "Mağaraya gitme sakın! İskeletler kalçana ok saplayacak." demişti. Gidip İskeletleri kestim. Birkaç Kırık Taş kazıp kazma yaptım ve madene indim. 10-20 dakika içerisinde tonlarca demir ve elmas topladım. 1 Elmas 2 Demir kazanmış olmak üzere tekrar yeryüzüne çıktım. Çok mutluydum, oyunu bilmiyordum ki. Her ne kadar oyunu tanımasam da üstün yeteneklerimle 2 katlı bir bina inşa ettim. 2x2 boyutunda bir evde üst kata çıkmak için yapmanız gereken şey çubuklarla merdiven yapmak ve duvara dizmek. O zamanlar Minecraft'ta merdivenden tırmanırken ömcek diye bir itham yakıştırırdım kendime. Hiç mi el kol hareket etmez ya? Sanki manyetik bir merdivendi bu, anlamamıştım açıkçası. Ey gidi günler... "Bölüm 5 [Elmas Bulma Yöntemi]" diye videolar ile büyüdük biz. Biz kara Creeper'larız. Neyse, Minecraft'ın tek oyunculu serüveninden sıkıldıktan sonra sunucu arayışına girdim. İlk girdiğim sunucuda //walls 35,35:1,35:2,35:3,35:4,95:15 çekilmiş bir lapis bölgesi vardı. Hah! Onca saat deli gibi lapis kazıp satmıştım. Adeta Lapis > Çokomel, Lapis > Çokomel, Lapis > Çokomel sözlerine yakışır bir ithamdı bu. O kadar parayı ne yapacağımı ben de bilmiyordum. Hammadde'den odun kasıp ardından arsa satın almıştım. 1 katlı depo gibi bir yer yaparak bütün eşyaları sandıklara dizdim. O kadar zevkliydi ki oyun anlatamam yani. Sonra arsaya birini ekleyecektim, gittim çarın şifresini verdim adama sonra sunucudan çıktım "Nasıl ya?". İkinci sunucu öyle değildi, 2 yıl boyunca oynadım sunucuda. AhmHkn' tanıyan varsa sunucusunu da bilir.

Artık Minecraft sunucularıyla haşır neşir olduğuma göre bir sunucu açma kararı aldım, şayet birçok sunucuda yetkili ve kurucu olmuştum. "Neden ben kendim sunucu açmıyorum?" diyerek açtığım sunucuda çevrimiçi rekoru 2 idi. Bir ben bir de kuzenim. Haritayı ve marketi onlarca saat yaptıktan sonra 15 gün Skyblock sunucumu ıssızlığa terk ettim. Yıl 2017; iyi bir arkadaşımla ortak olup sunucu açmıştım. Bu sefer sunucu sunucuya benziyordu gerçekten. 2. günden 36 kişi oynuyordu. Sunucu 1. yılına yaklaşırken saçma bir sebepten dolayı kapattık. Yeni bir yılın ardından eklenti, skript işleriyle haşır neşir olmuştum artık. Yeni bir sunucunun sesleri gelmeye başladı, yeni sunucu aslında hiç yeni değildi. Benim yeni ortak olarak katıldığım köklü bir sunucunun yeniden açılışıydı. Çöp & Arşivdeki tanıtım konusunu görmek isteyenler buraya tıklayabilirler. Bu sunucuda da birçok tecrübe edindim. Sonra tam sunucu patlarken yazın sunucuyu kapatmak zorunda kaldık. Bu 404 Fatal Error'dan sonra kendi halimde sunucu geliştiriciliği etiketinde gezinmeye başladım. Her gün paket yaptığınızı düşünün, her gün aynı şeyler ve aynı dosyaları düzenlediğinizi...

Evet, değinmek istediğim konuyu anladığınızı umuyorum. Sanal alemde ismimiz yerine kendimizi tanıyalım. Seni tanıyalım, isim ezberlemek, isim değişince tekrar ezberlemek zor değil.

Yukarıdaki benim. Ya siz kimsiniz?
 
Son düzenleme:

admiraldus

DEVASTATE

Discord:

admiraldus#6660

Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
973
Elmaslar
1.686
Puanlar
0
Yaş
23
Yer
İstanbul, Türkiye
Minecraft
admiralduski
Benim adım Sör Emür Köyüş.
 
S

Silinen üye 87069

Ziyaretçi
Bundan birçok sene önce garip şekilde Minecraft'a başladım. 1 sene sürekli singleplayer takıldım, daha sonra bir şekilde multiplayer ile tanıştım öyle böyle derken büyüdük. . .
 

kingOf0

"~SimitSu"

Discord:

kingOf0!#4055

Katılım
14 Haziran 2016
Mesajlar
998
Elmaslar
745
Puanlar
15.070
Yer
getPlayer("SimitSu").getLocation()
Minecraft
SimitSu
seni tanıyorum anlatmana gerek yok :D
sen de beni tanıyorsun anlatamama gerek yok :;p
Hayat Hikayem .txt
 

BurakXX

Efendim Yakınlarda Kısır Kokusu Alıyorum.

Discord:

Burak#7050

Katılım
18 Şubat 2018
Mesajlar
1.372
Elmaslar
698
Puanlar
9.030
Minecraft
BurakXX
Facebook
BurakXX
Twitter
BurakXX
bende internet kafeye gittigimde tanışmıştım ilk oynadığımda ahtapotları falan yaratık sanıyordum :D
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Katılım
8 Şubat 2017
Mesajlar
858
Elmaslar
710
Puanlar
15.120
Yaş
23
Yer
Suriye
Hayat çok kötü be kanka. İsmim ile her zaman gurur duydum. Fakat Hayatının çoğunu acılı geçirdim. 2002 yılında ağlayarak bir annenin karnından çıkıp, buralara kadar geldim. Kimsesiz bir kızı sokakta bulduğu gün evine alıp, okuyabilmesi için çalışan bir insan oldum. Ondan sonra ona maaş bağlatıp ilgilendim. Sene geçtikçe kardeşim ama harbiden öz kardeşim gibiydi. Çoğunlukla kendimden çok başkalarına değer verdim ve çok mutluyun. Neyse Lise 2'ye gidiyorum, 1 sene geç yazdırıp kimlikteki yaşımı değiştirdiler. Zaten yaşıma göre hayatta bayağı olgun oldum. Erken yaşta içkiye başladım. ( "Lütfen içme, günah" gibi şeyler söylemeyin bıktım sizin o "durdurma" zihniyetinizden ) Türkiyede olan eğitim sistemine küfür etmeyi çok seviyorum çünkü; o saçma sözeli matematiğe, saçma matematiği ise sözelciye öğretiyorlar ve ezbere dayalı bir sistem yapmış bizim eğitimciler..
Sinirlendim gene, biraz çay içicem ve benden bu kadar.
 

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Katılım
18 Ağustos 2017
Mesajlar
1.852
Elmaslar
1.193
Puanlar
17.075
Yer
Samsun
Ben ise oyuna başlamadan önce oynayanların videolarını izledim çünkü oyunu iyi ve profesyönel gibi oynamak istiyordum bu yüzden bütün taktikler nasıl oynandığı vs. hepsini araştırdım videoları izledim vs. sonrasında oyuna başladım yaklaşık 2 3 yıldır oynadım 1 2 yıldır 6 7 arkadaş internet cafede beraber oynardık daha sonra ayrıldık hepimiz okul nedeniyle artık da görüşmüyoruz 3. yıl ise Minecraft sunucularına girmek istedim ve ilk oynadığım Factions bir sunucu idi hoşuma gitmişti clan mücadeleri vs. çok gelişmiş bir sunucuydu ismini unuttum zaten reklam da olmasın neyse 1 1.5 yıl civarı o sunucudan başka sunucuya girmedim genel olarak kendimi hep factions'a adadım çünkü diğer skyblock survival gibi oyunları sevmezdim hala da sevmiyorum skyblock az seviyorum sadace survival fln diğerlerini sevmem her neyse 1 1.5 yıl o sunucuda takıldım hiç de kapanmamıştı bu yüzden çok mutluydum 3 4 yıl dayanmıştı sonra kapanmıştı fakat ismini unuttum dediğim gibi sonrasında bu oynama sürecinden sonra youtube da çok minecraft videosu izlediğimden plugin paketleri veya plugin anlatım videoları gibi bir çok video ile karşılaştım bunların ne olduğunu çözmeye çalıştım ve benim oynadığım minecraft sunucuları gibi diğer minecraft sunucularının da bu tarz şeyler kullandığını anlamış oldum daha sonra sunucu kurmayı felan videoda gösterdiler ve ben bunu yaptıkdan sonra pluginleri yüklememi gösterdiler pluginleri yükledim ve sunucuyu başlata basın dediler basdıktan sonra sunucu açıldı sunucuya girdim fakat o yazılar türkçe değildi ilk başta garip oldum bunları nasıl türkçeye çevirmiş olabilirler diye düşündüm daha sonra sunucumun içine baktığım zaman gelen dosyaları gördüm içindeki yazılardan çeviri işlemlerine başladım sonra sunucuya nasıl reset atacağımı reload atacağımı gösterdiklerinden sonra kavramıştım spigot veya bukkit den yeni pluginler ile karşılaştım ve kendi paketlerimi kendim yapıyorum farklı ve insanların nadir kullandığı çalışan güzel eklentileri topluyor türkçeye çevirip sunucumda kullanıyorum plugin kodlamıyorum java kodlamaktansa skript kodlamak bana daha eğlenceli geliyor daha sonra da skript kodlamaya başlamıştım ve skript kodlamaya başladıktan sonra 8 9 ay skript ile uğraştım güzel skriptler ortaya çıkarmıştım örneğin köylü takasda ticaret için kullanabilinen Böğürtlen çilek muz kivi portakal gibi meyveler üzerinde bir skript her neyse diyeceklerim benimde bu kadar hakkımda benimde öğrenmek istedikleriniz varsa ömden yazın cevaplarım.
 

xEtérnal

Bir Kömür Göründü Kaptanım!

Discord:

Etérnal#8735

Katılım
6 Temmuz 2017
Mesajlar
116
Elmaslar
69
Puanlar
6.700
Yer
İstanbul
Minecraft
alqnbei
ben genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım aynı zamanda türkiyenin ve amerikanın president'ım
 

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!

Discord:

Yusuf Demir#4555

Katılım
4 Aralık 2016
Mesajlar
1.067
Elmaslar
1.322
Puanlar
13.560
Yaş
28
Yer
İstanbul/Maltepe
Facebook
Yusuf Demir
Seni sevmem bilirsin, şaka tabi burası bir sanal alem kimseye kızacak kadar çok zamanımız yok bu boş dünyada.
 

Lara

the Black Never Lie

Discord:

larayasar

Katılım
22 Temmuz 2018
Mesajlar
446
Elmaslar
524
Puanlar
11.270
Yaş
22
Yer
İstanbul
Minecraft
Lara
Ya şu isim değiştirme olayı cidden üzebiliyor, Garp ismini değiştirdiğinde onunla tartışmıştım ve o gün bu gündür sevmem onu fkdkg
 

Aselgeia

Evren Etkin | Helio Art Director

Discord:

Aselgeia #7842

Katılım
2 Ağustos 2018
Mesajlar
284
Elmaslar
373
Puanlar
7.070
Yer
İstanbul
Minecraft
Aselgeia
Ya şu isim değiştirme olayı cidden üzebiliyor, Garp ismini değiştirdiğinde onunla tartışmıştım ve o gün bu gündür sevmem onu fkdkg

Haklısın. "TheLara"
think.png
Ayrıca Garp hissetti galiba.
1539765160767.png



Ayrıca konuya gelirsek, galiba kendimi sonra yeni konu açarak tanıtsam daha iyi olur, belki.
think.png
 

ddOpher

Bir Hilal uğruna, ne Güneşler batıyor!

Discord:

hesabımı silin lütrfen

Katılım
13 Ekim 2017
Mesajlar
134
Elmaslar
83
Puanlar
3.920
Yer
hesabımı silin
Minecraft
hesabı silin
Ben kim miyim ?
Minecraft ile çok uzun zaman önce tanıştım. Oyunun alpha sürümünü bir yerden bulan kuzenim kocaman bir saray yapmıştı , gerçekten kocaman. 1 yıl boyu birlikte o sarayı tamamlamıştık ve sarayın yaklaşık 300 den fazla odası , ışıklandırma ve ulaşım sistemini bitirmiştik. Adı power sarayıydı sonra PC format yedi emeklerimiz boşa gitti. MC yi neredeyse hiçbir zaman singleplayer oynamadım. Mod testleri , eğlence denemeleri dışında tabii. Sonra kankam HypeL (nam-ı değer Ziya) ile tanıştım. Onla MC oynamak bir zevk oldu benim için. Kule savaşları vs. ...

Böyle sürüp geçen zamanda basit serverler kuruyordum. Sonrasında plugin nedir öğrendim ve aşırı derecen bu konuyla ilgili çalıştım. En sevdiğim oyun olan hardcore survival oyununu oynamak için gerekli pllerin hepsini ezberime aldım. Birkaç , sadece 4-6 dakika içerisinde size beta sürümünde bir survival sunucusu kurabilirim. Meh , sonra pluginer arkadaşım B_urak ile tanıştım. Ondanda plugin arakladım desem yeridir. En sonunda iJuliStrafe'den skript konusunda bilgi vesaire aldım işte , MC deki bilgilerim arkadaşlarım sayesindedir. Genellikle MC oynarım şuanda okullar 15 tatilde kapanana kadar mc yasak. Sebebi derslerimi düşürmesi. Yoksa genelde Hypixel , CubeCraft felan giriyorum.

Ve , minecraftta en sevdiğim şey linç yiyeceğimi bildiğim halde söylüyorum hack açarak arkadaşlarla crack sunucularda troll yapmak .

İyi Forumlar !
 

ploutos

Satırsız bir günüm yok.
Katılım
18 Kasım 2017
Mesajlar
409
Elmaslar
362
Puanlar
14.420
Yaş
23
Yer
Tekirdağ
Minecraft
ploutos
1 seneye yakındır tanışıyoruz senin ile ne gerek var anlatmaya ... Zaman anlatır .
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı