Killaura önleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kimsesiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.065
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimsesiz

"Hiç" Olmak "Herkes" olmaktan daha onurlu!
Elmaslar
80
Ücretsiz killaura önleyici plugin varmıdır acaba

direk hileyi önlemek için AAC eklentisini kullanabilirsiniz.

AAC eklentisi var ama leak kullanmanı önermem. Matrix var ücretsiz olarak gerisi sana kalmış özel olarak kodlatabilirsin.

Shami#9818 discord adresim bana ulaşırsan yardımcı olabilirim.

Sorun çözüldü mü?

Oda olmuyor ise NoCheatPlus eklentisini kullanabilirsin interneten bildiğim kadar hazır config'ler bulunuyor.

Spartan bile adam akıllı önleyemiyor : ( Ücretsiz bir pluginin engelleyeceği konusunda şüpheliyim.

Bugün dünyanın en büyük sunucuları hilelerin önüne tam anlamıyla önüne geçemezken çok etkili bir yöntem beklemeyin.

Vuruş sınırını 15CPS ile sınırlandırırsanız skript ile belki bir çözüm olabilir diye düşünüyorum.

Atarmısınız gerekli skripti
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çok etkiliye gerek yok zaten
Kod:
every 2 seconds:
    loop all players:
        clear {click.%loop-player%}
        wait 1 second
        if {click.%loop-player%} > 15:          #15 Maximum CPS sınırıdır. Değiştirebilirsin!
            execute console command "kick %loop-player% &7Hile tespit edildi. Tekrar giriş yapın!"
            stop
on left click:
    add 1 to {click.%player%}

İşine yarayacaktır diye düşünüyorum. Eskiden kullandığım bir skripti işime çok yaradı. Forumlarda daha gelişmiş versiyonları var. Bir oyuncu 15CPS'i iki saniyeden uzun süre devam ettirirse kickleniyor. Olay basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl