insecsalih56
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
ImKami#9999
bunu Survival tarzı bi sunucuda yapar isekyetkililer olmadan 2 kişi kendi aralarında anlaşıp birbirlerini öldürür ise bug olur bence mob öldürmeleri ile yapsanız mantıklı olabilir.
yapan varsa tebrik ederim :) mob öldürmeyi fikir olarak sunmuştum.bunu Survival tarzı bi sunucuda yapar isek
bence şöyle bi script daha yazılarak buna engel olunabilir.
bir kişi 5 dakika içerisinde 10 dan fazla kez ölür ise ip ban yiyecek...
modemini resetleyip geri girmeli...
bence sorunu çözer
ImKami#9999
yapabilicek çok Sağlam birisini tanıyorum...yapan varsa tebrik ederim :) mob öldürmeyi fikir olarak sunmuştum.
her mob için ayrı rütbe olucak örnek= inek 100 öldürme olduğunda baslangıc rütbesi olucak. 100 domuz öldürdüğünde gelişmiş rütbesi olucak şuna dikkat edelim domuz+ inek öldürmede ikisi artmıcak sadece inek öldürdükten sonra diğerini öldürünce devam edicek böyle böyle arttırabilir. tabi yapabilcek ise :) birde öldürdüğü mobları hesaplayan menü şimdiden tebrik ederim eğer yapar ise :) iyi günleryapabilicek çok Sağlam birisini tanıyorum...
zaten kendisi yazılım mühendisi...
fikri ver kabul eder ise yapar :)
Merhaba bu attığınz linkler başlıkta belirrtiğim sorun için değil mi ? kill ranks pluginini 1.8 üzerinden kullandım sonuç alamadım pvptitles denyieceğim şimdidten teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1494596368,1494525588][/DOUBLEPOST]Pvptitles değilde elinzde başka plugin varmı pvptitles editleme videosu bulamadım da?Söylediğiniz fikir çoktan yapılmıştır ayrıca Skriptle yapılması zor değildir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İkisinide kullanabilirsiniz aynı görevi görüyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!