[Kilitlenilebilir] Muhabbet Kuşu yem yemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErdemAgaTR

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
45
Minecraft
xScreame

Discord:

xScreame

Merhaba 2 gün oldu yem yemeyeli eskiden saatde bir yem yemek için çabalardı şimdi ise yemiyor
Aslında yiyor ama sadece yere dökülenleri yiyor bende dökülenleri aldım temizledim yıkadım iyicene
Tekrar taktım ama ötüyor tüyleri kabarık Avucuma koydum Sadece birkere aldı yedi sonra parmaklarımı ısırmaya gitti tekrarladı bunu,
Yanına gidip konuşunca hemen bize doğru bakıp üstümüze atlıyor o da bizimle konuşuyor
Hasta olabilirmi Veya Gagası uzun biraz ondan olabilirmi.?

Gagasından dolayı dökülen yemleri yiyorsa En yakın veterinere götürüp gagasını kestirteceğim.

20200514_124803.jpg
20200514_124802.jpg

Gagası uzun olması sadece yemlerin kabuklarını biraz zor kırar çok güç veremez ondan olabilir. Erkek bir muhabbet kuşunuz var çiftleşmek istiyor olabilir. Ben muhabbet kuşuma bir tesbih koyarım onu sevgilisi gibi görür oynar ve yemi kusar sonra tekrar yer. Çokta bir şey bilmiyorum bu konuda ama tüylerin kabarması sinirlendiği anlamına gelir veya sevdiği bir şeyi elinden alınca. Ama sen yinede veterinere götürmeni tavsiye ederim. Profosyonel bir yardım almak istiyorsan.​

Gagası uzun olması sadece yemlerin kabuklarını biraz zor kırar çok güç veremez ondan olabilir. Erkek bir muhabbet kuşunuz var çiftleşmek istiyor olabilir. Ben muhabbet kuşuma bir tesbih koyarım onu sevgilisi gibi görür oynar ve yemi kusar sonra tekrar yer. Çokta bir şey bilmiyorum bu konuda ama tüylerin kabarması sinirlendiği anlamına gelir veya sevdiği bir şeyi elinden alınca. Ama sen yinede veterinere götürmeni tavsiye ederim. Profosyonel bir yardım almak istiyorsan.​

Az önce şöyle oldu;
Yem kabından yemini yedi kıtır kıtır :) çok tatılıydı
Sonra gaga taşına gitti ve gaga taşını ısırdı
Isırdıktan sonrada yere inip dökülenleri yedi..

Birde yem çok biriktirmiş olabilir. Muhabbet kuşlarının boynunda bir bölme vardır oraya yem biriktirir acıkınca da oradan ağzına kusar ve yemi yer.​

Az önce şöyle oldu;
Yem kabından yemini yedi kıtır kıtır :) çok tatılıydı
Sonra gaga taşına gitti ve gaga taşını ısırdı
Isırdıktan sonrada yere inip dökülenleri yedi..
Bazı muhabbet kuşları dökülen yemleri tekrardan yer bu çok normaldir. Gaga taşına gitmesi keskinleştirmek istiyor gagasını. Gagasını kestirmeni öneririm ama sakın kendin kesme. Kuşcuya git kestir veya veterinere. Kestirdikten sonra ne kadar kolay yem yediğini kendi gözlerin ile göreceksin.​

Bazı muhabbet kuşları dökülen yemleri tekrardan yer bu çok normaldir. Gaga taşına gitmesi keskinleştirmek istiyor gagasını. Gagasını kestirmeni öneririm ama sakın kendin kesme. Kuşcuya git kestir veya veterinere. Kestirdikten sonra ne kadar kolay yem yediğini kendi gözlerin ile göreceksin.​
onunla konuşunca eski neşesini tekrar aldı ve artıık yemini yemye başladı büyük ihtimalle fazla ilgilenemiyordum.

Mevsim değişikliği nedeniyle böyle :) . Benim biriciğim de aynı durumda. Sürekli uyuyor, az yem yiyor. Ancak korkulacak bir durum değil. Her yıl bu zamanlarda olur böyle şeyler. Ve evet onunla ilgilendiğinizde neşelenecektir. Sonuç olarak hasta değil :) .

Ben minecraft'ta olan papağan sandım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl