Çözüldü Kilit Skinler Gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmetefe123

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
Mehmetefe10

Discord:

Mehemthefe#1012

Sunucum Hub Sunucusu BungeeCord kurulu
Hemen SkinRestore yükle diyeler olucaktır o yüzden baştan söyliyim son sürüm skinrestore var

npc lere skin veriyorum sunucudan çıkıp girince bi ihtimal gözüküyor 2 hesapdan giriyorum birinde başka birinde başka skin gözüküyor npclerde

ve kendi skinleri gözükmüyor hesapların karşı tarafın skinine baktımda gözüküyor bi hesapdan oda adam akıllı değil

yardım lazım seri

Vault eklentisiyle bir tık alakası olabilir. Güncel mi??!

Sunucum Hub Sunucusu BungeeCord kurulu
Hemen SkinRestore yükle diyeler olucaktır o yüzden baştan söyliyim son sürüm skinrestore var

npc lere skin veriyorum sunucudan çıkıp girince bi ihtidan girimal gözüküyor 2 hesapyorum birinde başka birinde başka skin gözüküyor npclerde

ve kendi skinleri gözükmüyor hesapların karşı tarafın skinine baktımda gözüküyor bi hesapdan oda adam akıllı değil

yardım lazım seri
- skinsrestorer klosörünü sil sonra başlat.bat sunucuyu başlat
- skinsrestorer bungeecord plugin klosörüne kurun.
- eğer olmasa npc klosörünü silin ve tekrar başlat.bat sunucuyu başlatın

- skinsrestorer klosörünü sil sonra başlat.bat sunucuyu başlat
- skinsrestorer bungeecord plugin klosörüne kurun.
- eğer olmasa npc klosörünü silin ve tekrar başlat.bat sunucuyu başlatın
Sildim yükledim bunge ve diğer sunuculara bungede kuruldu çalışıyor diğerlerinde bunge vişeyler yazı var aktif olmadı yani ama skins komudu çalışıyor sorunsuz ama skin gelmiyor gelirsede f5 de kendin görmüyorsun karşı taraf görüyor skin degiştirsen bile sv rest atmadıkca gelmihor buglu npc dede aynı şekilde

Sildim yükledim bunge ve diğer sunuculara bungede kuruldu çalışıyor diğerlerinde bunge vişeyler yazı var aktif olmadı yani ama skins komudu çalışıyor sorunsuz ama skin gelmiyor gelirsede f5 de kendin görmüyorsun karşı taraf görüyor skin degiştirsen bile sv rest atmadıkca gelmihor buglu npc dede aynı şekilde
Merhaba, eğer skinsrestorer eklentisi hatasız çalışıyorsa sorununuz büyük ihtimal ile sanal sunucu aldığınız firma ile alakalı. Firmanıza destek talebi açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl