Sol Reklam

Kiel Katedrali'ın harikalar diyarı!

  • Konuyu başlatan Silinen üye 78915
  • Başlangıç Tarihi
  • 498
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
4ccd50ba0dbe1c94d1476ca80f17b50a-Header.jpeg


Kiel Katedrali'ın harikalar diyarı!


Kayıp bir arkadaşa güzel bir yapı ve haraç

Genellikle, Minecraft oyuncularının yarattığı inanılmaz yapılar hakkında yazarken, hikayeler insanların oyunda bir topluluk bulma, yaratıcılıklarını keşfetme ve öğrendiklerini göstermek için yarışmalara girme ile ilgilidir. Minecraft'ta inşa edilecek tüm harika motivasyonlar! Ancak bugünün hikayesi biraz farklı.


Diğer birçok bina gibi, güzel Kiel Katedrali de en azından ilk başta bir Minecraft yarışması için yapıldı. Görev Kiel'den ilham alan bir şeyler inşa etmekti . Kiel, Vikings tarafından Almanya'nın tam ucunda, Danimarka'nın yanında kurulan ve Kiel fiyordunun çarpıcı mavi sularına bakan bir şehirdir.

Kiel aslında bir katedrale sahip değildir, ancak Kim - bugünün yapımcısı - şehrin asırlık Gotik mimarisinden, binaların ihtişamından ve kendi “büyük inşa etme” arzusundan esinlenmiştir. Böylece, Kim gökyüzüne kadar uzanan bir katedral inşa etmeye başladı. En anıtsal bir görev!

ImageONE.jpeg


Kim, “Göze çarpmak istersem, diğer inşaatçılara farklı yaklaşmak zorunda kalacağımı hızlıca anladım” diyor. Yarışmacıların her birine üzerine küçük alanlar verildi ve bu da Kim'e harika bir fikir verdi: peki ya sadece katedralin bir kısmını yaptıysa ?

Kim'in yapısı, bir şekilde, eksikti. Resimdeki büyük katedralin sadece dörtte biriydi, ama onu eşsiz yapan da buydu. Küçük yapılarda yapılması zor olan bir ölçek duygusu önerdi ve izleyicinin eksik olanı hayal etmesine izin verdi. Katedral bir kesitle sona erdi, bu da bir kapıdan geçmeden içini görebilmeniz anlamına geliyor.

1552580190560.png


Fakat Kim, rekabetin sonuna yaklaştığında, hayat yoluna girdi. Kim'in Planet Minecraft üzerindeki kullanıcı adı kimandjax. Fakat Jax, ortak kurucusunun adı değil. Jax, 15 yaşında bir kedinin adıydı, bu yapım sırasında ne yazık ki vefat etti. Kim, “Veteriner, yavaşça bana, herhangi bir kedinin isteyebileceği en iyi ömre sahip olduğunu söyledi” dedi.

Kim yarışmayı bitirdi, ama kolay değildi. “Yaratıcılığımın güzelliğini keder acısıyla görmek gerçekten zordu” diyor. Yarışma bittikten sonra Kim, inşaatı için övgüler aldı, bakmak istemediğini buldu. Ona göre, “artık bir Minecraft yapımı değil” idi.

1552580237166.png


Ancak personelden biri ona rekabeti şematik olarak gönderdi, böylece kendi zamanında çalışabildi ve bir yıl sonra nihayet hazırdı. Çeyrek katedrale geri dönerken, diğer üç çeyreği ekleyerek, eski şehir binalarının yaptığı gibi “bozulmamış” görünmesi için tonlarca parlak beyaz kuvarslı bir bina oluşturdu.

Sunağın normalde gideceği ağaçları ekledi. “Ağaçlar güçlü” diyor. “Dayanıklılar ve hayat veriyorlar. Eğilmek, ama asla zaman ve sıkıntıya neden olmamak. ”

Pews boyunca altın ışık veren dev vitray pencereler ekledi. “Güneş battığında,” diyor Kim, “Bu yaşamaya odaklanmaya başladın, nefes alıp vermeyi… 1x1 küplere baktığını unuttun.”

FINAL.jpeg


Kim, yarışmanın son günlerine geri döndüğünü düşündüğünde, en iyi arkadaşı ve arkadaşı Jax olmadan dürüsttür: “kesinlikle berbattı.” Ama şimdi, katedral bitince, başarabildiği şeyle gurur duyuyor. “Yapılarıma her zaman sonsuz zaman harcıyorum, özen gösteriyorum ve seviyorum, ama bu gerçekten bir istisna” diyor. “Bana göre bu, Jax'e bir hediyedir - o burada yaşıyor ve iyi, ve sonsuza dek olacak.” :mc_41-0:


 

Cherry

insan ayırmak değil, insan olmak ülküm

Discord:

Cherry#1165

Katılım
16 Ocak 2019
Mesajlar
329
Elmaslar
546
Puanlar
7.530
Yaş
24
Minecraft
Cherry
projenin adı kiel katedrali D:
 

Ada06

system administrator
Emekli

Discord:

adagursoy

Katılım
24 Ocak 2019
Mesajlar
811
Elmaslar
485
Puanlar
11.370
Yer
Muğla
Minecraft
AdaGursoy
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı