Çözüldü Kicked whilst mesajını kaldırmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IMasiveHD2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.422
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMasiveHD2

"Gücünden şüphe edersen şüphene güç verirsin"
Elmaslar
70
Minecraft
GizliBaskan

Discord:

String name = "GizliBaskan";#3269

80787

şu gördüğünüz kicked whilst mesajını nasıl kaldırıyoruz? direk asıl mesaj gelsin istiyorum.​

Bukkit.yml yi atarmısın?

whitelist ile whilst mesajını nolur artık karıştırmayın :d bu mesajlar kalkabiliyor.

Anlayamadım, ben kalkamıyor diye bir şey söylemedim authme configinden kaldırabilirsiniz dedim. Authme ile oyun içi kayıtı kapatırsanız bu şekilde atar ve web sitesinden kayıt olmanızı ister.

Anlayamadım, ben kalkamıyor diye bir şey söylemedim authme configinden kaldırabilirsiniz dedim. Authme ile oyun içi kayıtı kapatırsanız bu şekilde atar ve web sitesinden kayıt olmanızı ister.
ben zaten website kayıt mesajını demiyorum. Sadece lütfen giriş yapabilmek için.... kısmı çıksın sol tarafındaki kicked yazısı çıkmasın istiyorum. O kicked yazısı authmeden ayarlanmıyor.

ben zaten website kayıt mesajını demiyorum. Sadece lütfen giriş yapabilmek için.... kısmı çıksın sol tarafındaki kicked yazısı çıkmasın istiyorum. O kicked yazısı authmeden ayarlanmıyor.

Kusura bakmayın yanlış anlamışım, aşağıdaki adımları uygulayarak kaldırabilirsiniz.
  1. BungeeCord.jar dosyasına sağ tıklayın ve winrar ile açın.
  2. messages.properties dosyasını bulun ve açın.
  3. 6. satırdaki connect_kick=\u00a7cKicked whilst connecting to {0}: {1} bölümünü connect_kick={1} olarak değiştirin.

Bu konu sana yardım edebilir bungeecordu detaylı türkçeleştirebilirsin.

Kusura bakmayın yanlış anlamışım, aşağıdaki adımları uygulayarak kaldırabilirsiniz.
  1. BungeeCord.jar dosyasına sağ tıklayın ve winrar ile açın.
  2. messages.properties dosyasını bulun ve açın.
  3. 6. satırdaki connect_kick=\u00a7cKicked whilst connecting to {0}: {1} bölümünü connect_kick={1} olarak değiştirin.
teşekkürler oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl