Keyubu ve MC-TR Sponsorluğunda 32 GB I7 4770 Dedicated Sunucu Çekilişi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum

:) Katılıyorum

Katılıyorum :)

Katılıyorum makina güzel fikirler sunucam

Katılıyorum :evet:

Fiyat indirimi vs. hoş olmuş.

katılıyorum :)

Ekli dosyayı görüntüle 83582

Hepinize merhaba sevgili MC-TR kullanıcıları,
Bugün Keyubu ve MC-TR işbirliğinde sizleri bir çekiliş için rahatsız ediyorum. Yaz aylarında çekilişlerimizi arttıracağımızı ve sizleri ödüllere doyuracağımızı söylemiştik. Bir başkasıyla da devam ediyoruz gördüğünüz gibi. Bugünkü çekilişimizin ödülü: I7 4770 32 GB DEDICATED Server!

''Peki bu çekilişe nasıl katılacağız?'' diye soruyorsunuz biliyorum. Şartlarımızı ve ekstra bilgilendirmelerimizi sizlere yapalım:

- MC-TR.COM Discord Sunucusunda Bulunmanız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

- KEYUBU.COM Discord Sunucusunda Bulunmanız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

- Keyubu ve MC-TR üzerinde herhangi bir üyeliğinizin veya müşteri kimliğinizin bulunması,

- Bu konuya nötr olmayan herhangi bir emoji bırakmanız.

Çekiliş için ekstra bilgilendirme: 15 Günden sonra süresini uzatacak kişilerin ödeyeceği ücret sadece 200 TL olacaktır.

Çekiliş Açıklanma Tarihi: 29.07.2019 - 20.00
-Mutlu günler dileriz.

Ekli dosyayı görüntüle 83582

Hepinize merhaba sevgili MC-TR kullanıcıları,
Bugün Keyubu ve MC-TR işbirliğinde sizleri bir çekiliş için rahatsız ediyorum. Yaz aylarında çekilişlerimizi arttıracağımızı ve sizleri ödüllere doyuracağımızı söylemiştik. Bir başkasıyla da devam ediyoruz gördüğünüz gibi. Bugünkü çekilişimizin ödülü: I7 4770 32 GB DEDICATED Server!

''Peki bu çekilişe nasıl katılacağız?'' diye soruyorsunuz biliyorum. Şartlarımızı ve ekstra bilgilendirmelerimizi sizlere yapalım:

- MC-TR.COM Discord Sunucusunda Bulunmanız

- KEYUBU.COM Discord Sunucusunda Bulunmanız

- Keyubu ve MC-TR üzerinde herhangi bir üyeliğinizin veya müşteri kimliğinizin bulunması,

- Bu konuya nötr olmayan herhangi bir emoji bırakmanız.

Çekiliş için ekstra bilgilendirme: 15 Günden sonra süresini uzatacak kişilerin ödeyeceği ücret sadece 200 TL olacaktır.

Çekiliş Açıklanma Tarihi: 29.07.2019 - 20.00
-Mutlu günler dileriz.

Katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl