CasandraMC #5862
TheRadiance#5723
Umut Erarslan#8378
Yorum için teşekkürler.Önceden sadece Türkiye'de hizmet veriyorduk fakat Türkiye'de bu tarz sunucuların maalesef pek değeri olmadığı için Avrupa sunucusu olma kararı aldık umarım keyubunun desteği ile de güzel bir kitleyi yakalayacağımızı düşünüyoruz.Global sunucu kurmada başarılar dilerim.Bu işi başarıcağınıza inanıyorum :)
dotNet#6640
Umut Erarslan#8378
Merhaba.Türkiye'de bu projeyi düşündük tabii ki fakat dediğim gibi bunu Türkiye'de yapsak bile kimsenin umrunda olmayacağını biliyoruz.Merhaba!
Yabancı sunucular arasında klasik bir sunucu olarak görünecek, Türkiyede daha nadir yapılan birşey olduğu için Türkiye platformu için yenilikçi diyebilirken diğer platformlar için bu geçerli olmayacak. yapılar normal insanlar için hoş mimari açıdan görenler için biraz daha gelişmesi gerekiyor. sunucuya proje demekten çok sunucu demeyi tercih ederim.
Türkiye de yapılsa belki bir ihtimal türkiyeye getirilmeye çalışılan sade bir proje diyebilirdim en azından bazı şartlar sağlanmış olurdu, ama Avrupa sunucusu olmak sunucunuzu standart bir sunucudan farklı yapmayacaktır. ayrıca böyle bir proje için de 32GB Sunucu gereksiz.
şunları eklerseniz daha güzel olabilir;
bunları eklerseniz ve mantıklı gelirse bence o zaman böyle bir şeye hak kazanabilirsiniz, onun dışında sizin bu makineyi almanız israf olacaktır. umarım yorumlarıma kırılmamışssınızdır iyi forumlar.
- insanlara Olmayan neleri vaad ediyorsunuz?
- neden 32GB Bir sunucu gerekiyor?
- kaç oyuncu almayı planlıyorsunuz?
- diğer Practice sunucularından ne farkınız olacak?
- yabancılar/türkler bir arada oynayacak mı oynayacaksa insanlarla nasıl ilgilenilecek?
- Sunucunuz için kaç kişi çalışıyor?
- ne zaman açmayı düşünüyorsunuz?
Ortağımın dediklerine katılıyorum fakat konuda belirtmediğimiz bir yer olmuş. Öncelikle UHC cidden popüler ve ağır bir oyun modudur daha önce uğraştıysanız bilirsiniz belki, elimizde düzenlenmeyi bekleyen bir çok oyun modu bulunmakta. Neden yüksek bir rame ihtiyaç duyuyoruz diye soracak olursanız 6 Tane UHC MEETUP odası, UHCGAMES lobisi, Practice sunucusu, FFA Sunucusu, Lobi sunucusu ve belirli saatlerde açılacak UHC Sunucusu bulunacak. Sonrasında sunucuya bir çok oyun modu eklenecek zaten. Avrupadaki PvP topluluğunda tanındığımız içinde oyuncu sıkıntısı çekeceğimizi sanmıyorum. Mantıklı yorumlarınız için teşekkürler fakat israf olarak görmeniz biraz saçma geldi. Sonuçta Türkiyede op skyblock ve faction'dan başka hangi oyun modları var :d ? İyi forumlar dilerim.Merhaba!
Yabancı sunucular arasında klasik bir sunucu olarak görünecek, Türkiyede daha nadir yapılan birşey olduğu için Türkiye platformu için yenilikçi diyebilirken diğer platformlar için bu geçerli olmayacak. yapılar normal insanlar için hoş mimari açıdan görenler için biraz daha gelişmesi gerekiyor. sunucuya proje demekten çok sunucu demeyi tercih ederim.
Türkiye de yapılsa belki bir ihtimal türkiyeye getirilmeye çalışılan sade bir proje diyebilirdim en azından bazı şartlar sağlanmış olurdu, ama Avrupa sunucusu olmak sunucunuzu standart bir sunucudan farklı yapmayacaktır. ayrıca böyle bir proje için de 32GB Sunucu gereksiz.
şunları eklerseniz daha güzel olabilir;
bunları eklerseniz ve mantıklı gelirse bence o zaman böyle bir şeye belki hak kazanabilirsiniz, onun dışında sizin bu makineyi almanız israf olacaktır. umarım yorumlarıma kırılmamışssınızdır iyi forumlar.
- insanlara Olmayan neleri vaad ediyorsunuz?
- neden 32GB Bir sunucu gerekiyor?
- kaç oyuncu almayı planlıyorsunuz?
- diğer Practice sunucularından ne farkınız olacak?
- yabancılar/türkler bir arada oynayacak mı oynayacaksa insanlarla nasıl ilgilenilecek?
- Sunucunuz için kaç kişi çalışıyor?
- ne zaman açmayı düşünüyorsunuz?
dotNet#6640
iyi forumlar.Ortağımın dediklerine katılıyorum fakat konuda belirtmediğimiz bir yer olmuş. Öncelikle UHC cidden popüler ve ağır bir oyun modudur daha önce uğraştıysanız bilirsiniz belki, elimizde düzenlenmeyi bekleyen bir çok oyun modu bulunmakta. Neden yüksek bir rame ihtiyaç duyuyoruz diye soracak olursanız 6 Tane UHC MEETUP odası, UHCGAMES lobisi, Practice sunucusu, FFA Sunucusu, Lobi sunucusu ve belirli saatlerde açılacak UHC Sunucusu bulunacak. Sonrasında sunucuya bir çok oyun modu eklenecek zaten. Avrupadaki PvP topluluğunda tanındığımız içinde oyuncu sıkıntısı çekeceğimizi sanmıyorum. Mantıklı yorumlarınız için teşekkürler fakat israf olarak görmeniz biraz saçma geldi. Sonuçta Türkiyede op skyblock ve faction'dan başka hangi oyun modları var :d ? İyi forumlar dilerim.
Silberpfeil#0267
Umut Erarslan#8378
Evet haklısınız sizin yaşadığınız durumu biz bir Türkiye sunucusu iken yaşadık.Proje güzel lakin size bir deneyimimi anlatayım:
Yıl 2016-2017 olması lazım tam hatırlamıyorum. Dedicated'lar kiralandı. IntelIJ IDEA'lar lisanslandı. Alan adları kayıt edildi. Hostingler kuruldu. Ve eklenti olarak hiçbir eksiğimiz yokken bir sunucu açtık. Bu sunucu yalnızca UHC vb. oyunlardan oluşuyordu. Ve şöyle net bir ifade koyayım pluginleri tamamıyla biz yazmıştık. Hiçbir eksiklik yoktu. Mükemmel bir sistem oturtmuştuk. MC-TR'ye hiçbir konu açmadık çünkü yabancılara hitaben yaptık. Fakat onların forumunda eklentiler gayet hoş karşılandı. Bizim tarafta da ufaktan sinyaller verildi. Yine hoş karşılandı. Lakin oyuncular bir düzene alıştıklarından dolayı %100 zarardaydık. Ondan sonra bir daha hiçbir şekilde bu tür sistemlere girişmedim. Ne yapsan yaranamıyorsun hocam ya :(
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!