Keyubu Minecraft Server

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NotPatch

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
229
Minecraft
NotPatch

Discord:

notpatch

Keyubudan sunucu satın aldım fakat bakiye ekleyerek değil direk 2. paketi satın aldım kartımdan para çekildi fakat hala beklemede, ondan önce yanlışlıkla bir kere daha sunucu satın almaya kalktım fakat para çekilmedi şuan bu şekilde gözüküyor, sorun var mı? yoksa bir süre sonra mı kurulum yapılacak. Teşekkürler

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Keyubudan sunucu satın aldım fakat bakiye ekleyerek değil direk 2. paketi satın aldım kartımdan para çekildi fakat hala beklemede, ondan önce yanlışlıkla bir kere daha sunucu satın almaya kalktım fakat para çekilmedi şuan bu şekilde gözüküyor, sorun var mı? yoksa bir süre sonra mı kurulum yapılacak. Teşekkürler

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
destek bılrıım actınmı yoksa acmadınımı dırke ac eger actıysan bekle

KEYUBU üzerinden sadece sen sunucu almıyorsun dostum o sırada bir sürü kişi sunucu aldığı için sıranı sabırlı şekilde bekler isen sıra sana gelir :)

KEYUBU üzerinden sadece sen sunucu almıyorsun dostum o sırada bir sürü kişi sunucu aldığı için sıranı sabırlı şekilde bekler isen sıra sana gelir :)
Merak ettiğim konu o değil dostum, bakiye yüklemeden yaptım direk paketi satın aldım ve daha önceden 1 kere yapmıştım sorun olur mu sormak istediğim buydu, teşekkürler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl