Keyubu hala iyi mi? Başka firma mı kullanmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SecretMine BT

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Erenidos
Eskiden bir dönem Keyubu kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Şimdi tekrar baktığımda eskiden bu bölümde 10 tane sunucu vardı belki de. Şimdi sadece 2 adet kaldığını gördüm bu sunucular kapandığından mı yoksa Keyubu'nun hizmet kalitesi düştüğünden mi böyle? yoksa başka bir neden mi? Eskiden Keyubu kullanmış ve memnun kalmış birisi olarak tekrardan sunucu işlerine yavaş yavaş girmek istiyorum. Keyubu kullanmalı mı yoksa yeni çıkan hosting firmalarından birini mi denemeliyim?

1763195530485.webp

Eskiden bir dönem Keyubu kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Şimdi tekrar baktığımda eskiden bu bölümde 10 tane sunucu vardı belki de. Şimdi sadece 2 adet kaldığını gördüm bu sunucular kapandığından mı yoksa Keyubu'nun hizmet kalitesi düştüğünden mi böyle? yoksa başka bir neden mi? Eskiden Keyubu kullanmış ve memnun kalmış birisi olarak tekrardan sunucu işlerine yavaş yavaş girmek istiyorum. Keyubu kullanmalı mı yoksa yeni çıkan hosting firmalarından birini mi denemeliyim?

Ekli dosyayı görüntüle 275278
RebornCraft Kendi hostingine geçti keyubu kullanmıyorlar güncellememişler sanırım sayfayı.

Keyubu piyasada en kötü hosting olarak biliniyor şuanda oversell gibi durumlar yüzünden

Merhaba @SecretMine BT

Sizleri Oyunlayıcı bünyesinde görmekten mutluluk duyarız. Discord sunucumuza katılarak referans müşterilerimizi,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kısmından tekliflerimizi inceleyebilir, aşağıdaki bağlantılardan sitemize ve discord sunucumuza ulaşabilirsiniz.

Eğer aklınıza takılan bir soru varsa bizimle Canlı Destek üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Oyunlayıcı öneririm

RebornCraft kendine ait bir hosting açtı BirSunucum adında yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz ve herhangi bir problemle karşılaşmadık. Ayrıca mc-tr üzerinde hediyeleri bulunuyor müşterilerine bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Türkiye lokasyon almak istiyorsan oyunlayıcı alabilirsin bu işi en iyi yapanlar tartışmasız onlar, yüksek uptime istersen almanyadan Hetzner + İnfinityFilter alabilirsin.

Merhaba,

Paylaştığınız görsellerde yer alan kendi sunucumuz olan RebornCraft ve Projects.gg sunucuları,
bizim altyapımız yani BirSunucum'da barınmaktadır.

Minecraft projeleri için:
• Ryzen 9 9950X yüksek single-core performansı
• Kesintisiz altyapı (Datacasa – İstanbul)
• MC-TR üzerinde ücretsiz reklam desteği
ile projelerinizi desteklemekten memnuniyet duyarız.

🔗 Ryzen 9 9950X – Ultra Performans VDS:

🔗 MC-TR Ücretsiz Reklamlar Hakkında Bilgi.:
🔥MC-TR ÜYELERİ BİRSUNUCUM.COM İLE ÜCRETSİZ REKLAM KAZANIYOR!

Her türlü soru ve bilgi için bize her zaman ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Birsunucum İnternet ve Bilişim Hizmetleri

BirSunucum önermem keyubu altyapısını kullanıyor.

1763207723315.webp

1763207744545.webp

Merhaba,
Paylaştığınız bilgi ve görsel yanlış anlaşılmalara sebep verebilir, durumu netleştireyim:

BirSunucum, Keyubu altyapısını kullanmamaktadır.
Keyubu ile yalnızca “saf(temiz, filtresiz) network hattı alımı” konusunda ticari bir iş birliğimiz bulunmaktadır.
Bu, altyapımızın onlara ait olduğu anlamına gelmez.
  • Kendi router cihazlarımız, kendi switch altyapımız ve kendi MikroTik sistemlerimiz bulunmaktadır.
  • Trafiğimiz Keyubu üzerinden sadece saf hat olarak geçer;
    Onların yaşadığı bir problem bize yansımaz, bizim yaşadığımız bir problem de onlara yansımaz.
Ayrıca şunu belirtmek gerekir ki:
Datacasa & GıbırNet hattı, birçok sağlayıcı tarafından ortak olarak kullanılan omurga altyapısıdır.
Bu yüzden “aynı hat” ifadesi altyapı paylaşımı değil, omurga erişimi anlamındadır.

Özetle:
BirSunucum bağımsız altyapıya sahiptir.
➡ Sadece ticari olarak saf(temiz, filtresiz) network alımı yapılır.
➡ Bu durum firmamızı Keyubu altyapısında göstermez.

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla,
BirSunucum Internet ve Bilişim Hizmetleri

Aracı kullanmanın bir anlamı yok

Değerli Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Biraz hızlı bir kararla BirSunucum'u seçtim. 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık gibi döngülerle diğer insanlara da biraz rehberlik olması açısından deneyimlerimi paylaşacağım. Tekrardan yorumlarınız için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl