Çözüldü Keyubu Exceptional Mı ? Yoksa Türkiye Lokasyonlu Normal Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fenix Network

FenixNW.Keyubu.Com
Elmaslar
581
Arkadaşlar Şuan Ben 7GB Sunucu Kiralamayı Düşünüyordum Fakat Sonrada exceptional olanları gördüm 5GB exceptional MI YOKSA 7GB TÜRKİYE LOKASYONLUMU ? CEVAPLARI BEKLIYORUM

Hangi sürüm kuracaksınız sunucuyu?

Execptional serisini almanı tavsiye ederim senin açında daha iyi olacaktır.

1.8 ise normal bir sunucu işini görecektir. Exceptional serisini 1.13 ve üzerine öneriyorum. Yani basit bir sunucu için normal bi makina yeterli. Tabiki kullanacağın yazılımlarıda bilmemiz gerekir. Ama ortlama bir 1.8e normal sunucu yeter.

Dersenki her an en iyi tpsi alacam 0 kaybım olsun. En ufak laga bile tahammülüm yok ozaman Exceptional e gecebilirsin. Kolay gelsin.

1.8 ise normal bir sunucu işini görecektir. Exceptional serisini 1.13 ve üzerine öneriyorum. Yani basit bir sunucu için normal bi makina yeterli. Tabiki kullanacağın yazılımlarıda bilmemiz gerekir. Ama ortlama bir 1.8e normal sunucu yeter.
Şuan 5GB Kullanıyorum Normal Sunucu TPS 20Kişide Baya düşüyor o yüzden düşündüm ama bilemedim saolun

Son düzenleme:
En başta exceptional alırsan kaybetme şansın yüksek eğer sunucun tutmazsa almanya lok. i7 7700 7gb bulunuyor 70₺ ye onu satın almanı öneririm.

sizce napmalıyım

Türkiye Lokasyon Ryzen paketlerden almanı tavsiye ederim, hem ping düşük olacaktır hemde 6 çekirdek ryzen 1800x 2017 model işlemci olduğundan lag olmayacaktır. Türkiye Lokasyon olan Standard paketler Xeon X56 serisi işlemciler ve 4vCPU içeriyor, Discord Botu gibi standard aplikasyonlar ve 10-15 çevrimiçili sunucular için diyebilirim, özellikle Skyblock sunucunuz var ise çok fazla spawnerı vesaire işlemciniz kaldırmaz, Xeon X56 serisi işlemciler neredeyse 10. yıllarına giriyorlar ve hem çekirdek hem hız konusunda geriler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl