Keyubu çok güzel yardım ediyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Almodria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.929
  • Etiketler Etiketler
    keyubu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Almodria

Zombi Geldi, Beni Yedi
Sunucu Sahibi
Elmaslar
157
Minecraft
Almodria

Discord:

ALMODRİA#0001

1 haftadan beri̇ Keyubu discord sunucusuna yazıyorum. Google doğrulama programı telefonumda olmadığı ve bigisayarımı deği̇şti̇rdi̇ği̇m için hesabıma giriş yapamıyorum. Hesabımda 200-400 TL arasında bir mi̇ktar var ve yardımcı olur musunuz di̇ye yazdım. Bütün yetki̇li̇ler görmezden geli̇yordu, komi̇k deği̇l mi̇? Artık canıma tak etti̇ ve tüm yetkilileri eti̇ketledi̇m. Bütün yetki̇li̇ler sağ olsunlar hemen sorunumu çözmek yeri̇ne mute atmaya kalkıştılar ama yetki̇leri̇ olmadığı i̇çi̇n atamadılar. Yüce Samet Gi̇rgi̇ner Bey eti̇keti̇mi̇ ve mesajlarımı görüp lapa yapıştırdı bana muteyi̇. Eee mesajları gördün muteyi̇ attın, ben seni̇n şi̇rketi̇ne para yatırmışım sorunumu çözsene. O para orada duruyor onu kullanmak i̇sti̇yorum yardımcı olsana bana.
image0.jpg

Moderatör tarafından düzenlendi:
Haklı isyan.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Demediler mi "siteden destek talebi açsaydın"? :SAD: (İroni)

vdsler her ne kadar iyi olsada toxiclik çok oluyor

Demediler mi "siteden destek talebi açsaydın"? :SAD: (İroni)
Discord sunucularını pek aktif kullanan birisi değilim ama bana ne bir geri dönüş yaptılar nede başka bir şey ben onların müşterileriyim ve ortada param var

Discord sunucularını pek aktif kullanan birisi değilim ama bana ne bir geri dönüş yaptılar nede başka bir şey ben onların müşterileriyim ve ortada param var
Koşsaydın ya ŞikayetVar'a. Genelde firmalar oraya yazılan sorunları çözmek konusunda kendilerini zorunlu hissediyorlar. :S

Mute gayet haklı bir şekilde atılmış. Bu tür konular için Mail atabilirsin, WhatApp'tan ulaşabilirsin ya da farklı bir Keyubu hesabından destek açabilirsin. Tek çare Discord değil.

Minecraft desteğinden yardım istemen saçma whatsapptan vs. yazarsan direkt geri dönüş alırsın

keyubui-logi.png

Merhaba, Emirhan konu hakkında gerekli açıklamayı Minecraft Destek ekibinden biri olarak ben yapmak istiyorum.
Discord sunucusuna katılır katılmaz #sohbet bölümünde birden fazla yetkili ekibine etiketleme yapmışsın.
#kurallar kanalındaki 11. maddeyi okuduysan ''Gereksiz etiketleme yapmak yasaktır'' mesajını görebilirsin.

mnxzn.png

Burda haklı olarak sana mute atıldı, çünkü discord üzerinde de aktif bir destek sistemimiz zaten bulunmakta.

sds.png

#kurallar kanalı discord sunucusunun işleyişi için önemli bir kanaldır.
Discord sunucumuza giriş ekranında ''#kurallar kanalını okumayı unutma'' yazdığını da zaten görebilirsin.

asdz.png

Anlatmak istediğim tüm yetkilileri etiketlemek yerine,
#bot-komut kanalından destek talebini açıp sorununu belirtebilirdin.
Discord sunucu kurallaramıza göre, sana haklı bir mute atılmıştır.

Biz her zaman sorununuzu çözmek için aktifiz ama kuralları çiğneyip böyle bir konu açman bizleri üzdü.

Son düzenleme:
Bende şu SS'i buraya bırakayim. Herkese(veya herkeze) iyi forumlar...
unknown.png

Son düzenleme:
1 HAFTADAN BERİ KEYUBU DC SUNUCUSUNA YAZIYORUM HESABIMA GİRİŞ YAPAMIYORUM GOOGLE DOĞRULAMA PROGRAMI TELEFONUMDA YOK VE PCMİ DEĞİŞTİRDİĞİM İÇİN YEDEK KODUMU UNUTTUM HESABIMDA 200-400 TL ARASINDA MİKTAR VAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ DİYE AMA BÜTÜN YETKİLİLER GÖRMEZDEN GELİYORDU KOMİK DEĞİL Mİ BUGÜN DE ARTIK CANIMA TAK ETTİ ETİKETLEDİM BÜTÜN YETKİLİLERİ SAGOLSUNLAR HEMEN SORUNUMU ÇÖZMEK YERİNE MUTE ATMAYA KALKIŞTILAR AMA YETKİLERİ OLMADIGI İÇİN ATAMADILAR YÜCE SAMET GİRGİNER BEY ETİKETİMİ VE MESAJLARIMI GÖRÜP LAPS YAPIŞTIRDI BANA MUTEYİ EEE MESAJLARI GÖRDÜN MUTEYİ ATTIN SORUNUMU ÇÖZSENE BEN SENİN ŞİRKETİNE PARA YATIRMIŞIM O PARA ORADA DURUYOR ONU KULLANMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLSANA BANA
Merhaba Emirhan
0543 597 7871 nosu üzerinden bana ulaş gerekeni yapalım.

LAPS diye nasıl da yapıştırmışım muteyi ama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl