Keyubu alternatifi ödeme yöntemli hosting

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Katrile
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 502
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Katrile

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Katrile

Discord:

@katrile

Önceden minecraft sunucum keyubu kullanıyordum ve keyubunun kendi ödeme yöntemini leaderos tabanlı websitemden kullanıp vip ödemelerini direkt olarak keyubu hesabıma alıyordum. Bunu kullanmamın sebebi bu ödemeler için sanal pos açarsam vergi ve şirket kurma işleri karışıyor araya keyubunun ödeme yöntemiyle bunlarla uğraşmadan hesabıma alabiliyordum bakiyeyi ama şimdi tekrardan bir sunucu açmaya karar verince gördüm ki keyubu bu ödeme yöntemini kapatmış. Bu şekilde ödeme yöntemi olan bi de rabisu hosting var ama onun hizmetini hiç beğenmedim. Rabisu dışında bu tür kendi ödeme yöntemi olan bir hosting bilen var mı? Kendi web scriptine özel olsa dahi olur.

shopier vergi levhası vs istemiyor belli bir miktara kadar

Yani shopieri bir sanal pos olarak 3. şahıs siteme ekleyip onun kestiği komisyonla zaten kdv dahil ediliyor bu sayede gelir vergisi, vergi levhası falan işleriyle de uğraşmama gerek kalmıyor anladığım kadarıyla doğru mu?

Yani shopieri bir sanal pos olarak 3. şahıs siteme ekleyip onun kestiği komisyonla zaten kdv dahil ediliyor bu sayede gelir vergisi, vergi levhası falan işleriyle de uğraşmama gerek kalmıyor anladığım kadarıyla doğru mu?
hayır sizin verginizi ödemez hiçbir pos firması

yıllık belirli bir miktara kadar istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl