Kesintisiz Bir Hosting??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErcanDorukk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.077
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErcanDorukk

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
xkraldorukx1
Merhabalar herkese. Sorun yaşamayacağım bi hosting firması bakıyorum. Yeni gelişmekte olan bi blog sitem var. Kesintilerle heba etmek istemiyorum. Daha önce başıma geldi çünkü. Kesile kesile sıralamalardan vs düştü yok oldu gitti. Onca emeğim de çöpe haliyle. O yüzden hobalahosting bubalahosting gibi firmalar yerine daha köklü firmaları önerirseniz sevinirim.

kayizeri önerebilirim tarayıcıya kayizer yazarsaniz sitesini bulabilirsiniz.

Hocam aldığımız uptime oranı çok önemli işte bu noktada. Emeklerine üzüldüm. Ben 3 senedir güzel hosting teyim %99'un üstünde uptime garantisi veriyolar kesinti yaşamıyorum. Herhangi bir durumda ticket açıyorum anında dönüş yapıyorlar 7/24 çalışan bi destek hizmeti var. Tavsiyem bu yönde olur

Açıldığından beri hostifox kullanıyorum cidden kaliteli bir firma

Merhabalar herkese. Sorun yaşamayacağım bi hosting firması bakıyorum. Yeni gelişmekte olan bi blog sitem var. Kesintilerle heba etmek istemiyorum. Daha önce başıma geldi çünkü. Kesile kesile sıralamalardan vs düştü yok oldu gitti. Onca emeğim de çöpe haliyle. O yüzden hobalahosting bubalahosting gibi firmalar yerine daha köklü firmaları önerirseniz sevinirim.
anksoft.net öneririm

Sizin siteniz için uptime önemli dolayısıyla daha kurumsal firmalara yönelmelisiniz. Bu forumda çoğunlukla kullanılan firmalar genellik oyun hosting firması. Güzel hosting, isimtescil, natro, godady, turhost gibi tecrübeli ve kurumsal firmalar aradığınız özelliği barındırıyor.

Anksoft ya da Goveri

Keşke işini severek yapan ve sunucu sahiplerinin içi rahat müşterisi olabileceği bir hosting olsa artık piyasada.

Hostlayıcı tavsiye ederim destekleri güzel ? sorun yaşamadım şu ana kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl