KESİNLİKLE KONUYA GİRİN ÇOK ÖNEMLİ SENDE YAŞAMIS OLABİLİRSİN !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _TheAlbay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 827
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_TheAlbay

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Merhaba Arkadaşlar Bildiğim 2 ŞAHIS Sunuculara Girip Crash Atabiliyorlar

Kesilikle Önerdiğimi Plugini Kulanmanızı Tavsiye Ederim .

Bu Olay Benim Başıma Bir Çok Defa Geldi Gerçekten Çok Çağresizdim Adını Vermeyim Ama ,
Bir Tane KENDİSİNİ Bir Halt Sanan Çoçuk Sunuculara Gidip Sunucya Crash Atıyor

Bende Araştırdım KESİNLİKLE ÇÖZÜMÜNÜ Buldum

-Plugini İndirin
-Sunucuzu Durdurun Direk Plugini Atıp Reload Atmayın Reload Pluginlere Zarar Verir Direk Restart Atın

Pluginin Adı :ViaVersion-1.0.4

Linki İse Bu :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

YARDIM EDEBİLDİYSEM 1 TEŞŞEKÜRÜ EKSİK ETMEYİN

İYİ FORUMLAR

Dostum via version 1.8 sunucu ları 1.11 falan yapan plugindir, yanlış bilgi vermeyin
Merhaba Arkadaşlar Bildiğim 2 ŞAHIS Sunuculara Girip Crash Atabiliyorlar

Kesilikle Önerdiğimi Plugini Kulanmanızı Tavsiye Ederim .

Bu Olay Benim Başıma Bir Çok Defa Geldi Gerçekten Çok Çağresizdim Adını Vermeyim Ama ,
Bir Tane KENDİSİNİ Bir Halt Sanan Çoçuk Sunuculara Gidip Sunucya Crash Atıyor

Bende Araştırdım KESİNLİKLE ÇÖZÜMÜNÜ Buldum

-Plugini İndirin
-Sunucuzu Durdurun Direk Plugini Atıp Reload Atmayın Reload Pluginlere Zarar Verir Direk Restart Atın

Pluginin Adı :ViaVersion-1.0.4

Linki İse Bu :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

YARDIM EDEBİLDİYSEM 1 TEŞŞEKÜRÜ EKSİK ETMEYİN

İYİ FORUMLAR

Dostum via version 1.8 sunucu ları 1.11 falan yapan plugindir, yanlış bilgi vermeyin
Sunucum 1.8x Bende Kullanıyorum Asıl Sen Yanlıs Bilgi Verme PaperSpigot 1.8x Spigot 1.8x CraftBukkit 1.8x Kullanıyorsa Hiçbir Sıkıntı Olmaz ;)

Crash böyle engelleyemesin + Konunuzu düzel bir şekilde açın ve konu dan var olması gerek.

Crash böyle engelleyemesin + Konunuzu düzel bir şekilde açın ve konu dan var olması gerek.
DENEDINIZMI KARDEŞ

BUNUN OLAYI CRASH ENGELEMEK DEĞIL ASLINDA SUNUNUCU 1.8 OLDUĞU IÇIN crash atabiliyor ama bu pl yi yukleyince herhalde kafası karisiyor sürümlerin ben denedim crash atmayida denedim gerçekten ise yarıyor

DENEDINIZMI KARDEŞ

BUNUN OLAYI CRASH ENGELEMEK DEĞIL ASLINDA SUNUNUCU 1.8 OLDUĞU IÇIN crash atabiliyor ama bu pl yi yukleyince herhalde kafası karisiyor sürümlerin ben denedim crash atmayida denedim gerçekten ise yarıyor
Yanlış biliyosun araşır gel...

Viaversion protocal hack olduğundan dolayı muhtemeden crash atmak için kullandıkları script 1.8 için çalışıyor. Protocolhacki snipelayamıyor anladığım kadarıyla.

Konu düzenine ve konu başlığına gerekli önem verilmezse konuyu arşive taşıyacağım. İyi forumlar.

Sağ olasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl