balyop direk güncellenmiyor biraz beklemeniz gerekmekte.keseme para koyunca ve /baltop yazınca param güncellenmiş olmuyor hatta direk baltop güncellenmiyor yeniden başlatsamda olmuyor ne yapabilirim vault ve kese eklentisi kullanıyorum ama sonradan kese eklentisini çıkardım sorun onda mı diye gene olmadı kaç kez başlatsamda baltop güncellenmiyor
faz0_1453
Hatta direk baltop da benim ismim hatta hiç bir oyuncunun adı gözükmüyor toplam 0 olarak gösteriyor ve liste yokbalyop direk güncellenmiyor biraz beklemeniz gerekmekte.
Dosyaları bir kendera koy tekrar oluşturup öyle dene belki dosyalarda hata vardır.baltop içinde essential
faz0_1453
Hocam 6 7 kez denedim sildim baştan yaptım kaç kez sunucuyu spigotu bile baştan indirdim olmuyor yaDosyaları bir kendera koy tekrar oluşturup öyle dene belki dosyalarda hata vardır.

Yusuf Mert
Pluginde çakışmalar olabilir, Plugini güncellemeyi deneyebilirsin.keseme para koyunca ve /baltop yazınca param güncellenmiş olmuyor hatta direk baltop güncellenmiyor yeniden başlatsamda olmuyor ne yapabilirim vault ve kese eklentisi kullanıyorum ama sonradan kese eklentisini çıkardım sorun onda mı diye gene olmadı kaç kez başlatsamda baltop güncellenmiyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!