Bulundu Kese Skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mreetlo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.870
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mreetlo

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Merhaba arkadaşlar pek skript bilgim olmadığından bugün sizden bir skript istiyorum.

Skript şöyle olacak:

Oyuncu /kese yazdığında bir menü açılacak ve menüde 2 tane kafa olacak 1. Kafada elmas satma olacak 2. Kafada zümrüt kafalara sağ tıklayınca oyuncunun bütün elmasını veya zümrütünu alıp ona belirtilen kadar altın verecek (kafaların altındada sol tıklarsan birer birer satarsın sağ tıklarsan hrpsini satarsın yazacak)

Değerler:

Elmas satma : 3 altın
Zümrüt satma : 4 altın

Şimdiden teşekkürler. :)

Merhaba arkadaşlar pek skript bilgim olmadığından bugün sizden bir skript istiyorum.

Skript şöyle olacak:

Oyuncu /kese yazdığında bir menü açılacak ve menüde 2 tane kafa olacak 1. Kafada elmas satma olacak 2. Kafada zümrüt kafalara sağ tıklayınca oyuncunun bütün elmasını veya zümrütünu alıp ona belirtilen kadar altın verecek (kafaların altındada sol tıklarsan birer birer satarsın sağ tıklarsan hrpsini satarsın yazacak)

Değerler:

Deluxemenus plugini ile yapabilrisiniz.

çok kolay yapımı deluxemenus plugin wikisini inceleyin gerisi su gibi gelir

Skript şöyle olacak:

Değerler:

Deluxemenus plugini ile yapabilrisiniz.

çok kolay yapımı deluxemenus plugin wikisini inceleyin gerisi su gibi gelir
Oyuncudan hepsini alırken diyelim oyuncuda 70 tane var bunu nasıl 210 tane vermesini sağlayabilirim bunu yapamadım

Oyuncudan hepsini alırken diyelim oyuncuda 70 tane var bunu nasıl 210 tane vermesini sağlayabilirim bunu yapamadım

O kısmı şöyle yapın isterseniz 16 32 64

Gibi seçenekler olsun oyuncu bu kriterlere göre yapsın takası

Diğer türlü oyuncuda kaç tane olduğunu ölçen sistemi nasıl yaparız şuan bilemiyorum ama bende araştırayım bulursam mesajımı yenilerim

O kısmı şöyle yapın isterseniz 16 32 64

Gibi seçenekler olsun oyuncu bu kriterlere göre yapsın takası

Diğer türlü oyuncuda kaç tane olduğunu ölçen sistemi nasıl yaparız şuan bilemiyorum ama bende araştırayım bulursam mesajımı yenilerim
Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl